Da har jeg lyst til å blogge litt ifra dagen min idag. Jeg kjenner det er godt å leve. Liver er i seg selv en stor velsignelse. Det å få lov til å leve, puste og være frisk, det kan en aldri ta for gitt. Det er noe spesielt herlig i nettopp det å få lov til å leve livet! Og da leve livet sammen med Gud i hverdagen har herlig

Jeg gikk en lengre tur med min venn i dag, klarte å gå over 10,000 skritt. Skikkelig fornøyd og oppmuntret av det. Målet mitt er å kunne gå minst 10,000 skritt daglig. Jeg merker at det gjør noe med både selvtilitten, gleden og lidenskapen min. Det er en sann velsignelse å gå, da selv om det regner er gjørmete og litt sånn dårlig vær. Nå er det er også snart jul. Tenker at tiden går fort! Tenk at nå snart er det faktisk 15 Desember. Det er ganske heftig å tenke på, samtidig unikt! Dette året her har på så utrolig mange måter vært spesiell.

Personlig har dette vært noe av mitt beste år og samtidig noe av mitt hardeste år noensinne. Jeg har gått igjennom mye vondt dette året. Samtidig som jeg merker hvordan Guds nåde bærer meg i hverdagen og gir meg både nåde, styrke, oppmuntring og kraft til å lykkes. Men ja, hva skal en si som 2020, året der ingenting ble som planlagt! Ja et er min statement!

Jeg satt idag å så på en serie. Jeg liker veldig gått å se på kristne filmer. Personlig liker jeg å se på serier og tidligere har jeg sette mye dritt på Netflix, men kjenner at jeg nå kun ønsker å få inn gode serier og filmer. Så jeg begynte med denne serien her, som heter for “Encounter” Dette er en serie på Ny Faith Network og den handler rett og slett om at mennesker får møtt Jesus i hverdagen når de er på sitt laveste. Jesus er da en person i 40-årene som enten jobber i daglivarebutikken eller på veien, men han møter mennesker der de er. I episode 1, handlet er det om noen som kom og brøt seg inn i en benisnstasjonen og skulle rane den. En sivil ble skutt og politet omringet bygget. Men Jesus som var denne personen, gikk på bakrommet med den ene kriminelle og Jesus fortalte han om hele livet hans, og viste han visuelt at hvis han velger denne veien så blir det fengsel hele livet. Men hvis han overgir seg så får han se sønnen sin vokse opp og det blir en kort straff i fengsel.

Dene ene raneren omvender seg, og Jesus helbreder den skutte personen og det hele ender godt! Det ender med at tyvene omgir seg, får 80 dager straff sånn cirka og de blir frelste, brennende kristne! Selv om alt selfølgleig er oppdiktet, merket jeg Guds hjerte i denne serien og den grep meg faktisk! Det var en fantastisk serie å spise den gode middagsmaten min som besto av laks, grønnsaker og sopp!

Så har du lyst til å se en grei serie, så anbefaler jeg deg å se denne her! 🙂

Her nedenfor er en videovlog og en video oppmuntring: