Nettevangelistene Levi Jensen og Daniel Haddal fortsetter sin turné nordover og har besøkt Mosjøen og Mo i Rana. 80 unge møtte opp polarsirkelbyen. Familiekirken tok i mot evangelistene og de unge.

—I parken Klokkerhagen var det et sted mellom 80- 100 ungdommer tilstede som hørte på oss under meetupen. Her delte vi om Jesus, vi forkynte evangeliet og det var og 1 ungdom som valgte å døpe seg etterpå. Ungdommene koste seg i parken der vi både spilte ulike sanger og prekte med lydanlegg, forteller Haddal

— Menigheten fra familiekirken i Mo i Rana var tilstede og var flott at de heiet på opplegget og pastoren Andreas Fjellvang inviterte ungdommene til å besøke menigheten i byen, forteller Daniel Haddal begeistret og fortsetter:

— Journalister fra avisen Rana Nor kom og var sammen med oss, de var svært begeistret og ønsket å skrive om oss og meetupen i lokalnettavisen. De skrev svært positivt og ønsket oss hjertelig velkommen og de var svært positive, avslutter Haddal

Levi Jensen

-Igjen har vi lyktes, Gud er god han gjør mirakler hver gang, sier Levi med takknemlighet.

Vekt på natten

—ungdommer hadde funnet ut hvor vi sov på campingplassen og midt på natten ble jeg vekt av at ungdommer sto ved bobilen og ropte ut ’Levi, jeg trenger å blir frelst’ men det var sent på natten og de ble så jaget unna av vaktene i området. Ikke vet jeg hvordan de fant ut av at vi bodde der, men dette viser en lengsel blant de unge, forteller Levi. 

- Mitt hjerte blir rørt hver gang jeg ser ungdommer som møter opp på mine meetups. Og noe utrolig er at det blir mer slutt på bannskap, må roper heller ungdommene ‘glory’, avslutter Levi Jensen begeistret.

Elin Therese Slotten, barne- og ungdomspastor fra Fauske er sammen på turneen med Levi og Daniel. Dette var hennes første meetup.

— Dette var helt fantastisk, å se alle disse ungdommene komme. Jeg gleder meg videre til hva som vil skje på denne turen også har jeg vært på lignende turer i Europa, men Levi er helt spesiell. Det er virkelig en ære å være med forteller Slotten.

Fra YouTube videoen fra meetupen, forteller Pastor Andreas Fjellavng:

-Dette var veldig fint, Levi sin forkynnelse var fantastisk og det var artig å se alle ungdommene som er interessert i troen. Å høre så mange si at de tror på Jesus er helt utrolig! Jeg vil absolutt anbefale andre menigheter til å delta på meetups. Vi må følge opp de som er interesserte i tro, der har vi som pastorer et ansvar!

View this post on Instagram

Takknemlige etter meetup i Mo i Rana 29 Juli 2019 :)!

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on