Se fra minutt "01.15", Der deler jeg om hvordan det var  for meg å være på Nettverk for menn og hva jeg tenker om det! 

Paul Yadao, deler her et fantastisk sterkt budskap, som er helt guddommelig og herlig. 

Jeg ble så med Gawdat til Nettverk for menn, som var på Vennesla. Jeg hadde tidligere kjent i Ånden min at jeg skulle dit, men visste ikke helt hvordan eller hvilken setting. Men under tiden jeg var på Visjon Norge, fikk jeg et sterkt møte med Gud sammen med Gawdat, så inviterte han meg med til å joine TV- Crewet til Visjon Norge på tur til Nettverk for menn.

For meg ble dette en herlig opplevelse siden både Leif Hetland og Paul fra Filippinene, var talere. Dette var sterke møter og veldig oppbyggelig. Utrolig herlig å kunne høre på den salvede undervisningen til Leif Hetland.

Leif Hetland er virkelig en helt i Norge, måten han deler på er fantastisk. Jeg ser og kunne virkelig se at han gått så utrolig langt med Gud. I livet sammen med Jesus, å se hvordan Leif Hetland lever inspirer faktisk meg veldig.

Her er noe av notatene mine fra det Leif Hetland delte, hans undervisning baserer seg veldig på det å leve i stol nr 1 og stol nr 2 eller stol nr 3.

 

"Stol nr 1 handler om å se verden gjennom Guds øyne, å kunne hvile i løftene stole på Gud, vite at alt som tilhører Gud er vårt. vi er Hans sønner og døtrer. Vi trenger ikke å streve, vi er elsket. Vi er termostaten som regulerer en omgivelse."

"Stol nr 2 handler om å streve, være bekymret, se på omstendigheter, dog ikke gjennom Guds øyne, men gjennom fornuft, samt prestere å tenke at en selv trenger å få til alt i livet. Stol nr 2 er stressende og handler om alt du trenger å få til i livet."

 

"Stol nr 3 handler om å leve i verden og være sin egen herre i livet og da ikke ha Jesus som sin personlige Herre og frelser. Det handler stol nr 3 om.  Lever du i stol nr 3, da er du enda ikke frelst."
 
- kalle fram Guds godhet i menneskene. En far som elsker verden!
-jeg har ikke autoritet i Norge, hvis jeg ikke elsker Norge.
-.lev en livsstil som representerer en god Gud.
 
Intimitet med Gud. 
Der jeg har slitt mest, er å kunne elske meg selv, like høyt som Gud elsker meg.
 
Den du er sammen med er den du blir lik.
Intimitet.
 
kjære verdier for Stol nr 1 
Lever ifra en arv
Alt mitt ditt er ditt.
Intimitet
Glede
Kraft
( ekteskap- 2 personer ærer hverandre)
(Stol nr 1 menighet)
- beste du kan gjøre er å be for nabo-menigjetene.
Stol 2 
Lever fra begrensinger.
 
Vi er ørn, lam og løve. 
 
Forstå ørnen
Forstå lammet
Forstå løven

Stol nr 1

d82549eaadaf73d403c5f808ac3c9cf2

Stol nr 2

island-1739003_1920

Stol nr 3

chair-1840011_1920

Litt ifra turen min til Vennesla

For meg var dette en fin og velsignet tur. Å være med så mange brennende menn var en veldig velsignelse:) Jeg likte det og syntes det var en velsignelse å være der. Jeg ble kjent med flere nye og det var en velsignelse for meg å være der! Det var mange møter og mye god undervisning. 

Jeg fikk også noen sterke møter med Guds kraft! Det var herlig og en velsignelse. Jeg vil anbefale deg å ta en titt på disse videoene, de kan være til oppmuntring for deg! Sjekk ut Leif Hetland og det han bærer på og operer i! Det er veldig mye bra å hente der:) 

I den siste uken har jeg erfart mye spennende, det skjer så mye bra i Norge disse dager. Jeg har blant annet vært i Vennesla på manns-konferansen, i Hokksund og i Kristiansand. Det er spennende å vandre i Gud ledelse!