Hvem kunne vite at denne dagen var begynnelsen på noe stort for Vibeke. Den unge jenta fra Holmestrand som lengtet etter Gud, fikk nå et møte med Jesus som forandret hele livet hennes. Søndag 24 Juli ble starten på noe stort. Knapt 1 måned etter søkte hun seg inn på bibelskole og er nå elev på bibelskolen i Grimstad! Vibeke forteller "Jesus har forandret meg, du aner ikke hvilken glede jeg kjenner, du skulle bare visst". Dette er frukten av at Jesus med sin godhet åpenbarer seg for en som søker etter Ham!  

Vibeke som selv forteller at hun er oppvokst med kristendommen, men for henne, ble dette mer en religion istedenfor relasjon. Dette førte til at hun syns dette ble kjedelig, at hun ikke følte seg connected og ble deretter mindre og mindre aktiv ettersom tiden gikk! Inntil den 24 Juli, 2016, da fikk hun erfare Guds kjærlighet og Guds kraft på ny! Den Sønnen setter fri, er virkelig fri! 

Dagen som forandret alt

Denne Søndagen skulle Miguel sammen med Jonas på møte i Intro. Miguel skulle ta med seg sin far og sin fars kone på møte. Samt ei venninne som han kjente fra før, fra sitt gamle liv.

Da Miguel spurte om jeg skulle være med, kjente jeg en veldig sterk brann i hjertet på at dette skulle jeg være med på. Jeg kjente at Gud ønsket å gjøre noe og jeg hadde lyst til å være med på det!

Sammen på intro:)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

VIBEKE MØTER JESUS

På intro møtet talte David, det han sa var fint og det var og godt å være tilstede, man kunne virkelig føle seg velkommen på intro. Det var mennesker som tok oss imot og ønsket oss velkommen. Jeg kjente at det var svært givende og fint.

På møtet, endte Vibeke med å gi hjertet sitt til Jesus. Hun tok i mot Ham og innviet livet sitt til å følge ham. Da jeg fikk greie på det, ble jeg veldig rørt og glad! Jeg kjente at dette var svært mektig! Mektig av Gud å berøre hennes liv.

Vi spiste sammen og snakket videre om Guds ord for å vise Vilde mer av Jesus)

Vi kjørte videre til Oslo for å være med på Intro der. Det var en fin og sterk opplevelse! Jeg likte svært godt å være der og syntes det var gøy, være var fint og jeg fikk selv møtt flere av mine venner igjen mens jeg var der. Det var svært givende.

Konklusjon av dagen:

Det var mektig å se alt som Jesus gjorde i livet til Vibeke! Noe skjedde med henne og hun blir aldri den samme igjen.

Fantasisk herlig #introdrammen #Jesus lever @liserusaskristoffersen

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

 

Jesus is Lord

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Liten oppdatering fra dagen! Fantasisk herlig! Gud er så god.

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

 

Lots of love in the park in Oslo today. Jesus is so good.

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Such a beautiful day in Oslo. Amazing

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

 

Mannen som ble helbredet i skuldra.

Vi gikk sammen for å gå nærmere sentrum, på veien så vi en mann som hadde vondt i skuldra si. Han hadde støttebandasje rundt, samt at han hadde fått skulderen ut av ledd. Han hadde vondt der. Miguel spurte mannen om vi kunne be for han og det fikk vi. Etter å ha bedt for han, 3 ganger ble han god, men han ville selv ikke innrømme det helt, men vi alle kjente at det strømte varme inn i armen og det gjorde han selv, og han kunne og løfte armen høyere enn før.

Jenta med fingeren.

Mens vi var ute og gikk, så jeg en gruppe kvinner som satt på gress sletten. Jeg sa så til Miguel og Vibeke: ”Noen av disse her, har vondt i fingeren sin”. Så ble de med og vi gikk og tok kontakt med denne gruppen. Og da viste det seg at ei av dem hadde vondt i fingeren, hun hadde et åpent sår rett nedenfor fingeren og stingene hang ut. Vi ba så om helbredelse og legedom. Disse kvinnene ble glad og oppmuntret for at vi kom og tok kontakt med de. Det var fascinerende å se. Så gikk vi videre. Men for Vibeke som var ny i dette, hun syntes det var helt rått at jeg fikk ordet finger. At noen hadde vondt i sin finger. Mens da denne kvinnen hadde sting som hang ut. Hun tenkte nesten til at jeg kjente de fra før. Men det gjorde jeg jo ikke! Så dette ble en fin tid i disippelgjørelsesprosessen.