Jeg våknet sånn klokken 11.00 ved at min godeve nn Tore Kjell ringte meg og kom med oppmuntring, alltid hyggelig å høre ifra ham. Jeg fikk servert en kongelig frokost av foreldrene til Martin. Marit og Olaf er virkelig gjestfrie og vet å velsigne. Vi hadde flere gode samtaler og det var en veldig velsignelse å være sammen med dem. 

Olaf spilte så fint, fall til ro og det var nydelig å høre det. Klikk på bildet under for å se det på Youtube

Jeg gikk meg en liten tur ute og gledet meg i Herren og tenkte over hva jeg skulle gjøre. Så ringte jeg i en gruppe chatt til mine nydelige venner Elisabeth og Halvor (som er gift med Kari Kleiv) . Der fikk vi snakket  sammen og jeg inviterte dem til å komme hit. Både Olaf og Marit inviterte dem med glede. Senere spiste vi Sushi med kokt egg i shell.

Halvor (som er gift med Kari Kleiv)  og Elisabeth kommer.

For en glede å se dem! Wow- de kom! Her blir de mottatt av Olaf & Marit: 

Halvor ( somer gift med Kari Kleiv) kom med sin vakre datter Maria, som har helt ville pene øyner. Man kan nesten se Halvor i øynene hennes.  Elisabeth var også med og det var gledelig å se de igjen. Vi fikk en nydelig tid sammen der vi tok bilder og snakket sammen. 

Vi ble invitert på denne nydelige maten med laks og alt slags krydder og hva en måtte drømme om. Vi spiste og koste oss. Det var veldig trivelig. Både Halvor og Elisabeth ( som er venner av meg) følte begge fikk en fin kobling og kontakt-flate med Marit og Olaf . Det ble en veldig fin kontaktflate. 

Vi spiste desert, det var nydelig, for en god smak dette var. Wow! (Dette er Semuli pudding. Det er en Semuli gryn fra potet. Dette ble spsit mye av på 1900-tallet og ble ofte brukt i forbindelse med edle gjester som kom på besøk.) Se video hilsen her: 

Fotmassasje. For første gang i mit liv, fikk jeg tilbudet om fotmassasje etter dessert og Olav massert foten min, det var helt ekstatisk. 

Ballong: Vi lekte vider med ballong og det var gøy. Olaf blåste ballong og sa vi skulle spille volley-ball rundt om bordet. Vi sendte ballongen til hverandre og lo godt!  Jeg er så takknemlig for Elisabeth, hun er en så god venn! Og Halvor, wow! Digg!