På kvelden spurte Marit meg om jeg ønsket å bli med på kveldsmøte på Filadelfia, jeg takket ja ti det. Hun hadde også å ringt og spurt om jeg kunne ha innledning og dele. Jeg kom dit til kveldsmøtet og det var hyggelige folk der. Lovsangen var nydelig, veldig sterk! 

Jeg delte litt ifra livet mitt og noen vitnesbyrd til oppmuntring. Så tok jeg en risk og profeterte, jeg talte profetisk over folkene der og de ble svært møtt. Jeg profeterte over en som het Paul. Han kom til meg etterpå veldig begeistret, for han hadde spørsmål til Gud fra den siste tiden og nå fikk han svar og bekreftelse på saker. Han fortalte meg også at han drev med misjonsarbeid i Afrika også. Så det var spesielt å høre, at han hadde arbeid i Uganda. Og over nettet hadde han i går bedt for henne kvinne som hadde blitt helbredet av Jesus.  Her kan du se talen som jeg hadde på ca 15 min. – Youtube. Klikk på videoen for å se talen:

Andreas Muller, som er pastor i menigheten hadde en flott tale om det å leve i seier og ikke tillate djevelen å bombadert oss med negative følelser. Det var meget sterkt! Så mange mennesker ble både møtt, oppmuntret og styrket av det. Jeg kjente en veldig frigjøring i talen hans og syns den var veldig bra og til veldig oppmuntring, jeg kan virkelig anbefale det.   Her kan du høre talen hans, lytt til denne youtube talen. KLikk på videoen for å se talen av Andreas:

 Jeg fikk god kontakt med Andreas og han ønsket og å invitere meg dit for å plante/tale ved en annledning. Det var svært hyggelig!