Jeg dro i dag til Drøbak sammen med Levi Jensen. Det ble veldig sterkt. Vi hadde møter på torget i Drøbak. Mange kom innom og fikk da hørt evangeliet  om Jesus Kristus. Det var dans, musikk, glede, og forkynnelse. Guds ord ble mektig delt.


Det var herlig å høre på Levi Jensen. Daniel Evju delte mektig om Jesus. Vi var veldig klare på at Jesus er den eneste veien til himmelen. At frelsen kun er i Jesus. Senere ble det jubel og dans. Ungdommer sto og digget låten  og det var veldig gøy å være sammen på torget.


Det å proklamere Jesus Kristus som Herre i Drøbak. Henning Lunde var tilstede og filmet dette. Det var andre som ikke var så begeistret for at vi var der. De prøvde å stoppe oss, men lyktes ikke i det. Til sammen var det omtrent 200 som var innom møtet som vi hadde. Det var 50 ungdommer konstant, de fikk hørt evangeliet.


På slutten av møtet, inviterte vi alle ungdommene til Frelsesarmeen. Over 50 ungdommer var innom Frelsesarmeen over 10 ungdommer ble bedt for og noen fikk tungetale og mange ble igjen i flere timer. Der hadde de oppfølgingstime. Vi ba for de som ville det. Vi hadde lovsang og tilbedelse.
Jeg personlig synes dette var et veldig sterkt meetup. Veldig godt å ha menigheter som ønsker å ta imot ungdommer som blir frelst. Ungdommene vil ha Jesus, men de vil ikke ha religion. La oss dermed gi dem Den Hellige Ånd så de kan få oppleve Guds salvelse i hverdagen. Jesus er Frihetens konge. Det er Jesus som setter mennesket fri. Det var herlig å se gleden som flere ungdommer hadde de at de har funnet Jesus og bedt frelses-bønnen. 


Å kjenne på ledelsen

Senere spurte Levi Jensen meg og hvor jeg skulle reise nå om jeg skulle hjem. Jeg ba til Herren og kjente at det var ikke feil å reise til Fredrikstad. Dermed ble jeg med Levi til Fredrikstad og det var veldig sterkt. Vi ble hjemme hos Ole Eriksen. Der spiste vi Taco og koste oss. Ole er Edna sin bror som vi har god kontakt med.


Da vi kom til Fredrikstad og skulle til å parkere, så var det ungdommer som kjente igjen Levi Jensen. De ville komme og ta bilde med han. Dette skjer overalt og hele tiden. Det er helt fascinerende å se det. Jesus elsker alle og han ønsker at flest mulig skal bli frelst.


Se gjerne videoene som vi har. Både fra bilturen til møtet i Drøbak. Se gjerne fra scenen i Drøbak fra den konserten med appellen så vi hadde. Og se også videoen som vi tok etter møtet der vi deler om hva som egentlig skjedde.


Jeg sitter igjen med en stor begeistring om Gud er stor. Det er fantastisk å se lengselen ungdommene har til Gud. Det skal bli vekkelse og skikkelig gjennombrudd i dette landet.