Det var en velsignet dag, våknet opp hos Ole og moren hans, de hadde forberedt en utrolig god og velsignet frokost. 


Jeg hadde en fin kveld og sov godt. Det var en velsignelse, selv om det var bråk utenfor leiligheten, der vi så 8 politibetjenter, det var tydelig ulike utfordringer igjennom natten. 


Vi dro til Zoe kirken. Der fikk Levi Jensen og jeg kontakt med flere og det var en del troende tilstede og vi fill en god kontaktflate. Det var veldig trivelig.


Talen var rå! Jonathan delte med kraft, han talte om å leve Jesus livet i hverdagen, helbrede syke, forkynne evangeliet og være et lys i hverdagen. Det var veldig bra pg til sterk velsignelse! 

Her er talen – Jonathan taler – video YouTube:
Levi Jensen og jeg fikk hengt i kafeen, det var trivelig. Og før jeg dro, fikk jeg lagt ut denne videoen her: her intervjuet jeg Levi litt i forhold til hva vi opplevde Jesus gjøre i Drøbak  Se video her:På ettermiddagen måtte jeg reise til Drammen for å være med som gjest på Visjon Norge. Her er en liten oppdatreing fra Drøbak og slikt med video av Levi Jensen.