Da har vi hatt en sterk dag på NSSM, med undervisning i skattejakt for så å sende klassen ut for å finne skatter. Vitnebyrdene om alt det Gud gjorde, var svært oppmuntrende. Veldig mange hadde blitt berørt og helbredet på gata. Alt fra muslimer til brasilianske skatter.

Mange av elevene fikk et nytt gjennombrudd i kjærlighetsfortelling
Herlig tid med en herlig klasse.

Anders og Jon Helge fikk vitnet til muslimer. Jon Helge ba for en gutt på krykker. Gutten hadde hadde fått brudd i ankelen og hadde smerter. Gutten kjente en kraft som strømmet inn i beinet da vi ba, han kjente prikking og fortalte oss at foten kjentes mye bedre ut etterpå. For en velsignelse

Skattejakten historie 04/12/14

Del 1

Jeg (Roar), Rebekka Piekut og May Liss dro på skattejakt. Etter å ha fulgt ledetrådene våre som føre oss opp mot kirka, gikk vi etter på nedover til Coop. Der begynte Rebekka å snakke med og be for en tigger. (Følte at det kom en salvelse på dette tidspunktet,små jeg skjønte noe kom til å skje) Jeg ba imens for en gjeng ungdommer om at de måtte gjøre det bra på eksamen. Etterpå snakket vi med en fra Chile som som satt på benken ved siden av og synes det var bra det vi gjorde, at vi hjalp folk. Hverken han eller kameraten som kom etterpå hadde vondt noe sted i kroppen. Kameraten var muslim men vet ikke om han andre var det. Vi spurte om det var noe annet vi kunne be om og fortalte at vi hadde bedt for noen gutter at de kunne gjøre det bra bra på eksamen, og siden de også var studenter så ville de gjerne det. Etter hvert kom dama til han ene muslimen, som også var muslim, og vi spurte om hun og ville velsignes, og det ville hun. Vi spurte også om hun hadde vondt noen plass i kroppen,og hun svarte ryggen. Så vi ba for ryggen, og følte virkelig Guds kraft til stede, og det gjorde hun og. Han ene fra Chile som satt to meter unna da vi ba, kom bort å sa han kjente “the spirit” da vi ba, så det forløste at vi inviterte alle til å få kjenne Den hellige ånds kraft. Alle ble veldig begeistret og glade, og tror han ene spurte May-Liss om hvor han kunne få tak i mer av dette:) Vi spurte dama hvordan ryggen var og den var bedre men fortsatt ikke komplett helbredet, så vi ba en gang til og nå ble hun helt helbredet og sa hun aldri hadde følt noe slik før, og det ble skikkelig glede på stedet og vi hoppet og nærmest danset av glede.10850232_10152413497275706_400147190494503713_n

Del 2
Vi snakket også med til sammen 4 hinduer som også fikk føle Guds kraft og ble begeistret og følte glede. May-Liss ba for et øre på den ene, men det vet jeg ikke hvordan gikk. Men vi ba alle tre for en av de og som snakket veldig dårlig norsk, men venninnen oversatte og sa hun hadde blitt bra, selv om det kunne virket ikke helt slik på henne, men kanskje hun var veldig berørt. Hun hadde veldig mange plager og det vi bad for var smerter i skuldre, rygg, kne, legg og kløe i øre. Husker hun greide å si  iallefall på norsk at kløen forsvant:)

 

Vitnesbyrd fra skattejakt 4. Desember.
Vi hadde flere ulike ledetråder, vi kjente for å dra til Kiwi, DNB. Der hadde Lillian sett et bilde av ei eldre dame med grått hår og kledd i hvitt.

Lillian & Heidi så henne der, de ba og velsignet henne.

Vi gikk videre mot sentrum, på veien så vi 3 jenter veg gangfeltet, de var øyeblikkelig utpekt. Vi hadde fått ledetråden, vei kryss, 3 veier og vi møtte dem i et veikryss på veien.

Vi fortalte de om skattejakt, om hjertet vårt og om Guds kjærlighet.
Ei hadde vond rygg og vondt i halsen. Heidi & Lillian ba for henne og hun ble momentant helbredet. Hun ble skikkelig glad.

Vi fikk profetisk innsikt til de andre, blant annet til ei om at hun hadde hatt kanin og at hun likte å hoppe på trampoline, samt at hun likte reising osv, osv. Jentene reagerte med å bli svært overrasket og oppmuntret. Det var sinnssykt kult og bra. Det var skikkelig gøy å se hvor glade de blir.

De fikk også kjenne på DHÅ kraft og de var sultne etter mer, de hadde en skikkelig lengsel etter mer av Gud

Ei av de jentene hadde jeg sett dagen før på zumba timen, var kjempe kjekt å se Jesus berøre henne.

Disse jentene ville ha flere og flere ord, Lillian og Heidi profeterte over de og det var tydelig at dette satt et preg på de. Gud kom og møtte de på en herlig måte.

Alle disse ønsket oppfølging og å joine på ungdomsmøte ved en senere anledning.