Da har det vært en veldig flott helg. Der jeg har fått vært sammen med TX-vikings. Showene skulle være på Notodden, og målgruppen var ungdommene. I løpet av helgen gav mer enn 30 personer til kjenne at du ønsker å følge Jesus. Flere helbredet og mange ble tent i brann for Jesus. Kristne som var lunkne, fikk nå økt sin temperatur ved å bli varmere, ved å virkelig brenne og være i brann for Jesus.  
 

Fredag 6. Januar 2017 - Møte på Krona

15974907_1296564473736727_8338590451692660608_o

Et herlig kveldsmøte på krona, der teamet TX-vikings fikk delt sine kjærlighetshistorier (vitnesbyrd) om hvordan Jesus har satt de fra fra frykt, angst, narkotika, stoff, porno, redsel, mobbing, selvmordstanker osv.

Oppdatering - Kveldsmøte på Krona Fredag 6. Januar- med TX-VIKINGS & Sverre

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Jesus-livet i hverdagen, be for mennesker på torget

Jeg tok et møte med de mest modige gutta fra krona, nemlig de som turte å bli med meg ut på gata. Av de som kom var, Kristoffer, Mathias og Sverre. Der delte jeg med dem noen nøkler i hvorfor jeg drar ut for å be for mennesker, om hvordan en skal vinne over frykt for å kunne være et vitne i hverdagen. Jeg gav de et ultimatum om at vi trengte å bli avvist 15 ganger hver. Gutta så forskrekket på meg, men de var modige og tok utfordringen og vi dro ut på kjøpesenteret. vi tok kontakt med flere mennesker og delte med de at vi var elsket av Jesus, samt at vi fortalte om promo showet som skulle være, Flere av gutta som var med fikk personlige gjennombrudd i å ta kontakt med mennesker og det var herlig å se at de vokste på dette her!  
 
Jeg delte så videre med de om viktigheten av å tjene Gud ut ifra lidenskap og ikke av plikt. Heller ikke at vi drar ut på gaten for å kunne se kule ut eller for å kunne fortelle historier, men at det handler om kjærlighet. Den kjærligheten som Jesus viste oss er den kjærligheten vi skal vise mennesker rundt oss. Vi er her ute for å kunne gi de et møte med Gud. At de kan få erfare Guds kjærlighet på en ny måte, kjenne seg fornyet i troen og styrket av oppmuntrende ord som vi kan gi de. 
Som regel ligger frykten vår mellom ørene våre. Vi trenger å vinne over den. Vi trener å seire over den frykten som hindrer oss av å vise mennesker Guds kjærlighet. Vi trenger å være oss selv og tørre og dele om Jesus. Vi har ingenting å tape, men alt å vinne. Vi har kun alt å vinne. For han som er i oss er sterkere enn han som er i verden. Jesus bor i oss, Han ønsker å bruke oss til å nå inn i andre mennesker sine liv. Til å Kunne tale liv og glede over de. 
Jeg pleier å si, om du tar 20, sekunder hver dag og deler om din tro til noen, da vil du automatisk begynne å leve i en naturlig, overnaturlig livsstil i hverdagen. Da vil du kunne se at Gud vil bruke deg dit du går og at du vil brine en åpen Himmel og være et møtepunkt mellom mennesker og Gud! Du vil kunne forløse Guds rike hver enn du går! Hemmeligheten ligger i å stole på Gud, i å bli ledet av Guds Ånd! 
2 Timoteus 1:7 For Gud gav oss ikke motløshets ånd, men krafts og kjærlighets og sindighets ånd.

Lørdag 7. Januar 2017 - promo show- Tuven Kjøpesenter

Vi fikk så tatt en liten promo video på Tuven-kjøpesenter. Det var gøy og sterkt! Der delte vi om showet som skulle være. Veldig mange ble møtt og dette var en flott promotering for kveldsmøtet. For meg, så gikk det ikke helt etter planen. Jeg fikk et kutt i fingeren og måtte dra til sykehuset for å sy sting, men det gikk bra! 

Jesus er god! Vi fortsetter

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Hovedshowet på bok & blues

15874750_1296564640403377_4949657177445077830_o
Dette ble en fryd og en glede! Mange mennesker kom og svært mange ikke-kristne var tilstede og det var så sterkt å se hvordan Jesus sin herlighet gjennomstrømmet omårdet! Så mange av de som kom ble møtt, mange fikk et møte med Jesus og ble fylt med Guds kjærlighet og fred.
 
Mer enn 20 mennesker søkte frelse. Flere ønsket forbønn og helbredelser skjedde. Det var mektig å vitne til hvordan Jesus berørte de som kom! Så mange som ble fylt med Guds kraft og som fikk livet sitt radikalt forvandlet.
 
Ei liten jente, delte om hvordan hun hadde blitt mobbet på skolen i mange år, dette plaget henne, hun ble ikke mobbet nå, men hun hadde en fortid av smerte. Men etter showet og etter å ha hørt oss dele om hvordan Gud har satt oss fri fra mobbing, fikk hun en ny fred på innsiden og dette sluttet da å plage henne. Helt fantastisk spør du meg!
 
En mann i 20-årene, søkte forbønn og gav livet sitt til Jesus. Flere helbredelser skjedde og flere ble satt fri fra rus avhengighet via forbønn, ved at de åpnet opp hjertet sitt til å motta hjelp fra Jesus

Kveldsmøte på krona

Søndag 8. Januar Heddal Misjonskirke

15937024_1296565347069973_7210085342852888735_o

Her fikk vi fortalt om hva Jesus gjorde i helgen, samt at vi fikk bedt for de som ønsket det. For meg var det veldig fint å vær på Heddal misjonskirke. Dette ble definitivt et flott og fint møte med Jesus i sentrum 

Søndag 8 Januar Betesda kirken

Det var sterkt å se den hungeren og den lidenskapen som var på møtet her. Kjente at lederne i menigheten hadde et veldig hjerte for gjennombrudd for at Guds rike skulle gå framover. Her var det mange sterke vitnesbyrd og dette var veldig oppmuntrende og oppbyggende! Veldig kjekt! 

Fra 6.-9. januar besøkte TX-Vikings Notodden. Med imponerende stunts, sterke vitnesbyrd og åndens kraft som bevis, fikk mange et møte med Jesus.

TX-Vikings hadde til sammen fem møter. Første kvelden var teamet på ungdomshuset Krona. Der fortalte flere på teamet om hvor viktig det er å ta gode valg i ung alder. Men også om hvordan Jesus har seiret på tross av feile valg. Flere fra TX-Viking sitt team vitnet om hvordan Jesus satte dem i frihet fra et liv preget av vold, rus, misbruk og mobbing.

– Gud har en plan for oss alle. Ettersom jeg selv har vært i fengsel, vet jeg hvordan jeg kan nå inn til de som sitter nettopp i fengsel og til de som sliter, sa Marius Berg til ungdommene!

Ungdommene var begeistret og flere av dem oppsøkte forbønn og ble helbredet under kveldsmøtet.

Promo-show på kjøpesenteret

– Vi var på Tuven kjøpesenter i Notodden og der hadde vi har promo-show. Det var for å vise hva en kunne forvente seg på kveldsmøtet som var om kvelden. Lederen på senteret var veldig begeistret, de hadde aldri sett noe lignende og de var strålende fornøyd, forteller Thure glad!

Hovedshow på Bok- og Blueshuset

TX-Vikings hadde sitt hovedshow på Bok & Blueshuset. Mange ufrelste kom og lokalet var fullt. Både barn, unge, vokse og eldre var der og var spent på å se hva vikingene skulle komme med. Mer enn 30 personer responderte på frelsesinnbydelsen og flere ble dessuten helbredet.

Thure Eriksen fornøyd

– Det har vært fantastisk, både barn, ungdom og eldre tok imot Jesus. Ei gammel dame som jeg fikk be for, ble helbredet fra ryggsmerter og hun tok imot Jesus og ble frelst. Til sammen har mer enn 30 mennesker tatt imot Jesus, forteller Thure med glede i blikket.

Thure legger til: Pastorene kom tilbake og sa «Dette var ikke bare et show, men her var virkelig Guds nærvær!»

– Det syns jeg var godt å høre.

Fornøyde arrangører

Elim, Heddal Misjonsmenighet, Krina og Betesda var arrangørene som sto bak begivelsen.

– Jeg fikk en ide om at jeg ville ha TX-Vikings hit etter å ha sett en annonse. Det har vært kjempe bra å ha dem. De har vært på skoler, vi har og hatt flere store arrangement i byen og vi er veldige fornøyd med å ha TX-Vikings på besøk.

Det sier Vesla Karin Grotbæk, ungdomsleder på Betesda Heddal, som var arrangør sammen med Elim, Heddal Misjonsmenighet, Krina og Betesda.

– Det er en inspirasjon for oss som er kristne, å bli løftet opp, få nytt mot og bli bedt for, samt at vi får være med på velsigne andre. Ungdommene her i byen syntes det var helt topp.

– Jeg har følt meg utrolig velsignet og det at folk har blitt frelst i byen er jo det beste som kan tenkes, sier Vesla Karin med et stort smil.

Noen vitnesbyrd fra gutta i teamet

«Kim Richard, ba for en som ble helbredet fra ryggplager og øresus.»

«Marius fikk se en person hadde nedsatt hørsel ble helbredet. Han fikk også bedt for 2 jenter i 16-års alderen og en mann i 20 årene.»

«Under forebygging mot mobbing på Notodden Videregående skole, ble en gutt frelst og satt i frihet fra rus.»

«En mann fikk nakken sin helbredet etter forbønn.»

«En 30 år gammel man fikk et sterkt møte med Den Hellige Ånd og ble helbredet i nakken.»

Marius Berg på Team Extreme.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle leve til jeg var over 25 år.

– Mitt liv har vært preget av rus, jeg ruset meg fra da jeg var 13 å gammel. Jeg hadde mye indre sår i meg, ettersom jeg hadde en stefar som var alkoholiker, samt at jeg ikke fikk kontakt med min biologiske far.

Det var 32 år gamle Marius Berg, som er aktiv med i teamet, som fortalte de unge på Notodden om sitt dramatiske liv.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle leve til jeg var over 25 år, sa han og var dermed et levende vitne om at selv om ting har gått galt, kan en få en ny start.

– På ungdomskolen ble jeg mobbet, siden jeg var kort av vekst. Dermed valgte jeg å heller bli stor i bredde og begynte å trene. Da havnet jeg i feil miljø og brukte steroider med blanding av ecstasy og amfetamin allerede i 15-årsalderen. Senere havnet jeg i fengsel for vold. Etter det havnet jeg på evangeliesenteret. Men jeg opplevde det som en sekt, og ville egentlig ikke være der. Grunnen til at jeg likevel var der, var for å slappe av litt og slippe en del av fengselsdommen. Men Gud møtte meg der og jeg ble frelst! Jeg hadde aldri trodd det skulle skje, men er så glad for det. Noe på innsiden av meg ble forandret etter at jeg tok imot Jesus, jeg fikk plutselig samvittighet og følte meg dårlig hvis jeg slo til noen forteller Marius med en dyp overbevisning i stemmen.

– Jeg kan fortelle at jeg til sammen har vært seks år på institusjon og i fengsel. I en rapport om meg står det å lese: «Marius vil sannsynligvis aldri kunne jobbe, aldri gå på skole, men bør plasseres i et hjem med tilsyn»

– Men jeg kan fortelle dere at i dag har jeg fullført skolen, jeg har utdanning og en jobb der jeg får hjelpe mennesker som ligner på meg selv. Gud har en plan for oss alle. Ettersom jeg selv har opplevd å være både innsatt og innlagt, vet jeg hvordan jeg kan snakke med og nå inn til de som er i en lignende situasjon som det jeg selv har erfart.