Torsdag 12. Januar 20.00

Fredag 13. Januar 20.00

Lørdag 14. Januar 20.00

Søndag 14. Januar 20.00

Gud sendte meg hit!

Jeg skulle egentlig ikke har vært her, var Daniel Haddal sitt svar til hvorfor han nettop nå var på Visjon Norge sin konferanse. Mamma ringte meg og sa at jeg skulle sjekke ut Dionny Boaz. Jeg gikk så inn på nettsiden hans og fikk et glimt av det han sto i. Så bestemte jeg meg for å dra på et par møter, men innerst inne hadde jeg på følelsen at dette kom til å bli så bra, at jeg ikke kom til å dra videre. Og nettop det skjedde. 

Jeg hadde nemlig et fly som gikk til Stavanger, Lørdag 14 Januar, men neida, dette kunne jeg ikke miste. Her var det salvelse og her var det kraft, så jeg måtte bare bli igjen. Glad er jeg for at jeg gjorde det, for det åpnet seg utrolig mange dører. 

Gud møtte meg på en dyp personlig måte der han fylte meg med sin kraft. Jeg ble og kalt ut av mengden og profetert over at jeg skulle bringe Gud ild ut til folket på gata! Sterkt var det når han kalte Gauwdat fram og sa til han: Du skal ta Gud ild med deg til gatene. Faktisk i det Gauwdat sto framme og fikk disse ordene, så jeg et indre bilde av at jeg kom til å stå ved hans side og at jeg skulle holde hånden hans. Rett etter at jeg fikk se den indre visjonen, skjedde det. Profeten Dionny kalte meg fram og sa at jeg skulle holde hånden til Gauwdat og han profeterte at vi sammen skulle innta gatene for Guds rike! 

En kraft gikk gjennom kroppen min, og jeg ble tung som bly og havnet i bakken, der lå jeg til slutten av møtet. Det merkeligste var at vi ikke slapp hender, klarte ikke å slippe hånden hans, der lå vi og ble marinert i Guds kraft! Opplvede definitvit at det var profetisk. 

Profeten Dionny kom til meg, klasket henne sine i ansiktet mitt og ropte strengt til meg med formaning i stemmen: Det jeg gjør, det gjør du også! Det jeg gjør, skal du også gjøre. Så ble jeg kastet bakover i Ånden og havnet på en stol. Da kjente jeg at Den Hellige Ånd oppmuntret meg med at det er ny tid. En ny tid for å innta nytt land. En ny tid for ny struktur på møtene. En ny tid for å etablere Guds rike. Alt dette var svært oppmuntrende for meg! 

Alt i alt var jeg med på 6 møter. Jeg kjente Guds kraft så sterkt at det var himmelsk. Dionny Baez, minte meg litt om både Benny Hinn og Joshua Mills. Du verden for en modig mann! Han tok risk sånn absolutt hele tiden. Og det traff, han nådde fram og salvelsen av Guds kraft fulgte ham i ordene! Dette var mektig ! 

Personlig vil jeg påstå å si at dette var de sterkeste møtene jeg har vært på i Norge så langt! Den atmosfæren, det fokuset, den gleden! Det rocket meg virkelig! Jeg kjente en sånn herlighetskraft som ble forløst både i mitt liv og i andres liv! 

Dionny Baez

12 - 15 Januar hadde Visjon Norge sin kickoff konferanse. Der de da hadde invitert profeten Dionny Baez fra Philadelphia for å forløse Guds herlighet. Gleden var til å ta på i hele lokalet. For fra Torsdagskveld til Søndagskveld sto Dionny på med å forløse Guds rikes herlighet! Mennesker strømmet til og ble møtt av Gud.

Mirakler, tegn og under skjedde og det var en mektig profetisk salvelse på møtene, som en kunne både ta og føle på. Man kunne kjenne hvordan Den Hellige Ånd bare øste sitt nærvær under hele møtet.

Dionny hadde en sånn utrolig herlig måte å være på. Nemlig måten hvordan han betjente mennesker på, og for hvor lydhør han var for Den Hellige Ånd. Det var nemlig en sånn glede i rommet. Salen var fylt med begiestring.

Mennesker kom kjørende langveis fra for å få et ferskt og sterkt møte med Gud. Folk hadde sett Baez tjenestegjøre på TV-en og de hadde kjent at Guds nærvær strømmet inn i stua deres.

Hele helgen, var sammenføyd av en åpen Himmel av Guds nærvær. Sjelden har jeg sett noen betjene med en sånn Gud-tillit som denne mannen gjorde. Det var tydelig at Boaz var salvet for salvelsen oste både av han og over han.

Tilbedelse
Baez hadde en helt nydelig praksis med å føre forsamlingen inn i tilbedelse i å tilbe Herren. Mennesker løftet opp sine hender og det ble forløst en åpen Himmel over bygget. Nærværet var til både å ta og føle på.

Mirakler 
Svært mange mirakler skjedde og mennesker ble kalt ut både ved navn og diagnosene. Baez så rett inn i åndsverden og talte ut det han så, på godt og vondt,men i Guds kjærlighet til menneskers oppbyggelse.

Faste.
Baez hadde et sterkt forhold til faste, han delte om at den gangen han hadde fastet i 40 dager, kom Jesus personlig å beøskte han.

Eller var undervisningen hans revelusjonerende, på måten han delte om viktigheten av å gi til Gud. Han delte om at når vi gir til Gud, så gir Gud tilbake til oss så mye mer, da nevnte han eksemplet om kvinnen ved brønnen som gav Jesus et glass vann.

Spent er jeg på å se hva som vil skje videre i Norge. Et av Baez sitt profetiske ord var at , vekkelsen kommer ikke, den er nå! Vekkelsen er nå. Vi skal bare kaste mer ved på bålet, så vil Herren fortsette å spre brannen. 

Gud ild til gatene!

Screen Shot 2017-01-17 at 01.01.49

Om du ser her, så gå inn på 1.05.00 - Da vil du se at jeg blir kalt fram og sammen med Gauwdat mottar vi et mektig ord om å ta Guds ild med på gatene i Norge. - Lite visste han at vi hadde planer om det, så dette ble bare en ekstra bekreftelse på det og begynnelsen på et Gud-gitt vennskap! 

Opplevelsen av Fredag 13 Januar!

Her fikk jeg tatt et bilde med profeten! Utrolig priviligert for å ha møtt han og fått blitt eksponert for den herlige salvelsen som han er bærer av.

Me and the prophet! Awesome powerful weekend with Dionny Baez!

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Her ser vi Veronica Sandaker! Hun tolket møtene med Dionny Baez og hun gjorde en helt fantastisk jobb! Det var mektig det hun fikk formidlet!

Dionny Baez forkynner Guds herlighet, tolket av Veronica Sandaker