– To gutter møtte Gud på gaten og de tok imot Jesus , den ene ble helbredet fra plattfot og den andre opplevde å bli høyere etter forbønn. Dette var veldig kult og sterkt! Takk Jesus for at du er så utrolig god.

Det som skjedde var at de satt på ei trapp i nærheten av teltet. Jeg og Andreas Petersen gikk fram til de og snakket med de. Vi profeterte over de og det stemte veldig med hva de visste om hverandre. Deretter sa jeg til de at vi ville demonstrere Guds kraft for de på et vis. Så jeg fikk da høre at en av dem hadde plattfot, så ba vi for den personen som hadde plattfot og da han tok av seg skoen så hadde han en fin bue på høyre foten. Dette var veldig spesielt og bra. Den andre personen ville da også oppleve noe, så han spurte om han kunne bli høyere. Vi ba for han og han ble en 1,5-2 cm høyere. Dette var helt fantastisk og han veldig glad for dette. Vi målte han før vi ba for han.
Mens vi snakket med disse to ungdommene, så skjedde det at noen som var til forbønn i teltet fikk synet tilbake. De var helt blinde, men kunne nå se. Dette var helt ekstremt. Disse guttene fikk se at det skjedde og dette hadde stor impact på de. Deretter tok de imot Jesus personlig også fikk de oppfølgings pakke med seg. Dette var utrolig gøy. Det var så gøy å se reaksjonene på disse personene da dette her skjedde! Det var helt ekstremt. Gud er så god!