3 jenter tar i mot Jesus på gaten + at de opplevde helbredelse i ryggen, kortere bein vokste ut, de ble fylt meg glede og de fikk gå gjennom en fire tunnel.

Dette skjedde en av dagene vi var ute på gata. Vi gikk sammen- Daniel, Halvor, Magnus, Anne Syrstadeng og Andreas Petersen. Der så vi 3 jenter som satt og spiste på en benk. De var rundt 17 år.
Anne og Halvor gikk så bort til de og profeterte og sang profetisk for de. 10 minutt senere kom Jeg og Andreas dit. Da vi kom sto Halvor og sang for de. Disse jentene syntes det var moro å snakke med dette gærne teamet. Så begynte vi å be for jentene om at de skulle kjenne Guds nærvær. Ei av jentene kjente prikking på hendene og slikt, hun syntes det var kult. Deretter spurte jeg om noen av de hadde kortere bein og ja det hadde de. Så ba vi for 2 av de og det beinet som var kortere vokste ut. Dette skapte stor begeistring. Deretter spurte jeg om noen av de ikke kunne ta på tærne med hendene når man bøyer seg. 2 av de sa at de ikke kunne gjøre det. De prøvde først og de kunne ikke gå ned hele veien med hendene. Så sa jeg til dem” spør Jesus om å helbredede deg”. Jentene gjorde dette og sa Jesus helbred meg. Rett etter på kunne de ta på tærne og ei av jentene kunne etter andre gangen hun spurte Jesus om helbredelse ta hendene helt ned i bakken.

Dette skapte svært stor begeistring. Jentene ble veldig oppmuntret av dette, deretter inviterte vi dem med til helbredelses teltet, der hadde vi en fire tunnel for disse jentene. De gikk gjennom og syntes det var kjempe morsomt. De ville også ha oppfølging senere, så dette er jo helt supert og veldig oppmuntrende. Jeg spurte jentene, tror dere mer på Jesus etter å ha sett disse helbredelsene?, Ja, sa de. Så endte de opp med å ta imot Jesus personlig.