skattejakt i Trondheim 2014

 

Jesus gjør store ting på gata i Trondheim. Ei dame slengte fra seg krykker etter å ha blitt helbredet. Jesus har helbredet folk med smerter i håndledd, rygg, kne, ankel, nakke og kne.Han har vekst ut bein og flere har kommet til tro på han!

Vi sendte ut hele Nordic klassen på skattejakt og vaffel forbønn i Trondheim mellom 3-5 på ettermiddagen.

Vi hadde mange hyggelige samtaler og samtidig en god del avvisninger.

Under vaffel forbønnen, fikk jeg høre at mange kom og fikk vaffler og ble bedt for. To jenter tok imot Jesus og ble velsignet.

Halvor, Rebekka og jeg gikk mot Trondheim Torg som Vi hadde som ledetråd. Rett utenfor møtte vi 3 jenter i 17 årsalderen som vi tok kontakt med . Ei av dem hadde smerter i håndleddet som hun hadde hatt i 5 år. Vi ba for henne to ganger og hun ble fullstendig sjokkert og glad.

Deretter profeterte vi over alle tre og mye stemte og de ble svært overrasket.

Vi spurte om de ville kjenne på Guds nærvær og ja det ville de. De holdt ut hendene og alle tre kjente forskjellige manifestasjoner av DHÅ. Ei kjente prikking, den andre tyngde og ho tredje kjente elektrisitet på hendene.

Vi fortalte dem at dette var Jesus og Den Hellige Ånds kraft. Disse jentene var ikke troende men de fikk smake på Guds godhet. De fikk en fin smakebit Halleluja!

Halvor Aurlien dro inn på et kjøpesenter og fant en mann som satt på en benk. Halvor tok kontakt med han og spurte om personen hadde smerter i kneet. Etter at Halvor hadde bedt, ble personen fullstendig helbredet.

Daniel Haddal og Halvor Aurlien gikk til en gjeng som satt ved elefanten i Trondheim Torg. Daniel hadde mange ledetråder på kartet som passet ei av dem. Da Daniel spurte henne om hun het “Marianne” ble hun sjokkert og fortalte at det var hennes forrige navn, men at hun nå hadde byttet navn.
Denne jenta hadde mange av behovene av det som var skrevet på skattekartet, men hun ønsket ikke forbønn.
Hun fikk uansett en liten God Encounter.

Ida Benjaminsen og Daniel gikk inn på Trondheim Torg, der fant vi 2 jenter som passet til beskrivelsen av det vi hadde på skattekartet.

Den ene jenta hadde ankel problemer pg smerter i ankelen. Ida ba for henne og etter å ha bedt for henne to ganger så ble hun helbredet i ankelen.

Gud er fantastisk, han gjør mirakler og flere mirakler og det i dag!

Daniel Haddal's photo.