Salme 46,11: «Fall til ro og kjenn at Jeg er Gud! Jeg skal opphøyes blant folkeskarene, Jeg skal opphøyes på jorden!»

Dagens vers: Ordspråkene 3,24: «Når du legger dig, skal du ikke frykte, og når du har lagt dig, skal din søvn være søt

Dagens bibelkapitler: 1. Mosebok 44-45 og Matteus 24.

Noe som vi all har behov er en god natts søvn! Skriften forteller oss at vi skal legge oss med fred og at vår søvn skal være søt! Som mennesker er vi avhengige av søvn for å kunne fungere normalt! På natten ligger kroppen vår og hviler, mens vår ånd kontinuerlig er aktiv! Dermed kan du åpne deg selv opp for at profetiske drømmer fra Gud, innsikt og Herrens ledelse! Gud gir oss styrke mens vi sover og han fyller oss opp med frisk åpenbaring.

Noen praktiske gode vaner du kan tilredte deg før du inntar sengen, er hvilende bønn. Det vil si at du ligger og posisjonerer deg for å motta fra Herrens åsyn mens du hviler. På den måten kan du ha kvalitetstid med Den Hellige Ånd! Du trenger hverken å be høyt eller folde hender, men du åpner bare ditt hjerte mens du liggende mottar fylde av Herren! Ha gjerne en kristen instrumental lovsangs-cd på, eller så kan du finne deg en låt på Youtube. (Søk gjerne på Eric Gilmour, han har mye bra).

I skriften står det om Maria som satte seg ved Jesus sine føtter, at hun hadde valgt det gode. Når du praktiserer hvilende bønn, hviler du framfor Jesus sine føtter, gjør gjerne dette i 15-60 minutter. Etter å ha hvilt i Guds nærvær, kan du gjerne lese i skriften! Prøv å følg en bibelleseplan og fyll deg opp med Guds ord, les gjerne alt fra 2 kapitler! Du kan velge om du vil lese i skriften før eller etter at du har hatt hvilende bønn!

Ettersom du kultiverer nye friske vaner. vil du begynne å merke en synlig opptur i livet.

Spørsmål du kan stille deg – Hva kan du praktisk gjøre for å få gode søvn-vaner? Hva tenker du om hvilende bønn?

Ord fra Herren:

Mitt kjære elskede barn, kom til hvilen i meg! Jeg er her og jeg både fyller og styrker deg opp med min kraft! Kall på meg, jeg vil utfri deg fra enhver vanskelighet! Ha din lyst i meg og du vil få oppfylt dine hjertes ønsker! Bruk tid med meg! Jeg venter på deg og jeg elsker deg med en evigvarende kjærlighet!