Friday Night Strike
Good times utenfor smelteverket!
Da var vi ute ikveld på leting etter Guds skatter. Det var utrolig spennende.Vi var i området rundt smelteverket på kvelden fra 20.00-23.00. Vi snakket med mange av ungdommene. Det var flere gjenger tilstede. Jeg syntes det var artig å se hvor åpen for Gud ungdommene var. De var søkk åpne og det var over 20 av de som satt utenfor Elihu.

Emil, Rolf, Håvard og jeg var de som var ute blant ungdommene. Emil og jeg kom i kontakt med en gutt ved kebab bua. Vi snakket med han om Jesus og vi ba om at han skulle få bedre karakterer på skolen

En gjeng satt utenfor smelteverket. Vi gikk bort til de og viste fram skattekartet. Flere av de hadde ledetråder som passet. En av guttene som het “Joachim”, hadde vondt i ryggen. I det vi ba for han 2 ganger så gikk smerten ned fra 8 til 0 på en skala fra 1-10.
Han ble helbredet og kunne nå bøye seg helt ned og ta i skoene sine. Det kunne han ikke tidligere.
Så fikk vi forkynt for de evangeliet om Jesus. Vi fortalte om hvorfor Jesus døde for oss på korset.

Vi kom i kontakt med flere ungdommer. Da var det ei jente som utpekte seg for oss. Vi visste henne skattekartet. Hun hadde og vondt i ryggen og ble delvis helbredet idet vi ba for henne.
Gutten som var blitt helbredet tidligere vitnet for henne om sin helbredelse. Han sa til henne: “Det fungerer, det fungerer ryggen min ble jo god.”

Vi spurte om 2 av de ville kjenne på Guds nærvær. De hadde ikke peiling på hva det er. Så vi fikk invitere Den Hellige Ånd. Begge to kjente manifestasjoner av varme og prikking. Ho jeg ba for kjente at hun ble varm i midten av håndflate mens resten av fingrene var kalde. Dette gjorde ungdommene nysgjerrige på Gud. Det kom så flere ungdommer, så tok vi å forkynte evangeliet for de på 3min. Jeg tror absolutt at de fikk noe ut av det.

Det kom 2  gutter til meg. De var rundt 14 år gamle og de hadde så lyst til å bli med på en  skattejakt.Vi tok dem med på skatte-jakttur, men før vi dro så kom det ei jente ut fra møtet og hun passet veldig  til de mange av ledetrådene. Guttene ba for knærne hennes som de hadde på en ledetråd på skattekartet. Etter forbønnen testet hun det ut med å gå ned på huk og da gjorde det ikke vondt! Men knærne lagde fremdeles knekklyder.

Flere av de som var på smelteverket syntes det var spennende med skattejakt. Det nådde inn i hjertet på mange. På slutten av møtet var det 2 jenter som fikk beina sine vokst ut. Begge jentene var troende og ble veldig glad for at Jesus rørte ved de. Den ene jenta hoppet ,jublet og sprang rundt og fortalte det til andre. At beinet hadde vokst ut 1 cm. Det betydde utrolig mye for henne.

Så jeg må si at dette har vært en morro kveld, der Jesus har fått gjort mye på gata. Han har berørt mange!