Jeg var spent på dagen idag, siden jeg måtte reise 6.oo på morgenen, så fikk jeg ikke noe søvn, jeg er i litt sånn vrang dur, så da klarte jeg ikke å sovne. Men det gikk så bra
Ellers så var det fint å treffe både kjente og ikke kjente. Man merker at man brenner for det samme, så det er en god følelse!
Idag har jeg skrevet for Norge Idag for den nasjonale samlingen jeg var på. Jeg skrev 5000 ord og refererte til mange talere. Så det blir fint å lese når den artikkelen kommer ut.

Jeg ble med Dag Øyvind Juliussen på nasjonal Israel samling. Det var toppledere der, og til og med Rabbineren fra Oslo var der. Vi hadde en fin tid sammen. Gud er så god!

Gud er god og han ønsker så meget å berøre mennesker rundt oss. Jesus lengter etter at flere skal få lov til å oppleve Hans dyrbare kjærlighet. I Markus 16,18 står det at troende skal skal legge hendene på syke, og de skal bli friske.

Gud ønsker å helbredede igjennom oss. Jesus sier at de som tror på Ham skal kunne legge hender på syke og se de bli friske. Det er altså et løfte ifra skriften. 25 April var jeg med Dag Øyvind Juliussen til Gardemoen for å delta på nasjonal ledersamling for Israel 2019. Etter at samlingen var over, var jeg igjen i salen for å pakke ned noe utstyr. Mens jeg gjør det, kommer det to kvinnelige hotell-ansatte inn på konferanse-rommet for å rydde etter oss. Jeg ser de og kommer i kontakten med dem og snakker med de. Jeg forteller med begeistring om at vi har hatt en Israel-konferanse. Det syns de var kult. Videre fortalte jeg om at jeg hadde startet en ny blogg og jeg viste dem bloggen på telefonen min, så kom vi til et stykke der jeg viste dem vitnesbyrd om at Jesus helbreder. Jeg fortalte et vitnesbyrd av min venn Roar Fløttum, som hadde bedt for noen ungdommer på en butikk i Trondheim som hadde blitt helbredet ifra ulike plager.

Deretter fortalte jeg at jeg liker Jesus og at vi ser Jesus helbrede syke, så spurte jeg den ene kvinnen om hun ønsket forbønn, om hun hadde vondt noe plass. Kvinnen ble overrasket og nesten paff på en glad måte, utifra at jeg spurte. Det er nok dessverre ikke så varlig at mennesker spør om det.

Jeg fikk så bedt for ryggen hennes og hun merket at det var litt bedre, hun ble veldig takknemlig for forbønnen. Så kom den andre kvinnen fram og hun ville også høre om Jesus. Jeg fortalte de at jeg hadde blitt frelst som 16 åring og at jeg hadde opplevd Jesus i livet mitt! Så kom Dag Øyvind tilbake til konferanse salen også viste det seg at den andre kvinnen hadde blant annet ryggsmerter. Vi ba for ryggen hennes og ba henne teste det ut. Rett etterpå var denne kvinnen veldig glad og hun fikk en berøring av Gud. Hun sa, “jeg pleier ikke å svette” det ble varmt. Så kjente hun en varme som kom over ryggen hennes. Hun beskrev det som et stort øyeblikk og begge de hotell-ansatte syns dette var sterkt og det gjorde veldig inntrykk på dem at Jesus selv kom og berørte de med sitt nærvær. Videre fikk vi velsignet dem og de kjente så på en fred, noe hadde skjedd! Den ene sa at hun nå hadde hatt en opplevelse også var hun satt ut på en positiv måte! Wow, takk Jesus!