Dagen startet med litt trening:). Det er både godt og viktig å holde seg i form. Hoppe og sprette litt. Håper etter hvert på å kunne lage treningsvideoer på nettet for å inspirere og oppmuntre andre til å trene. Rette det til kristne som ønsker å holde seg i form. 


Jeg hadde en avtale med Mahlet. Hun bor i Levanger og er med på det svært spennende teamet til team Limitless. Hun har det siste året vært med å reiser rundt omkring Norge og de har bært svært mye frukt for Guds rike! Her kan du se intervju fra da Mahalet var med på Visjon Norge og deler om team Limitless.  Mahalet er fantastisk, hun lever helt og fullt for Jesus og brenner svært for å utbre Guds rike! Følg henne gjerne på facebook til nettsiden til team Limitless.

Her hadde vi en god rett. Mahlet bestille indrefile med potet-fløte.  Jeg bestilte meg min vanlige rett. Nemlig Kylling salat som jeg elsker. Det er så godt og gir meg så mye godt! God salat & kylling! 
Servisa kom. Hun husket meg igjen. Det var fint å hilse på henne. Jeg begynte med å fortelle at Mahlet er en Jesus kvinne som elsker Jesus og reiser rundt og ber for mennesker. 
Det endte med at vi fikk bedt for denne kvinnen. Mahlet ba for skulderene hennes og jeg velsignet henne og fortalte at Jesus elsker henne. Denne kvinnen opplevde det svært oppbyggelig å bli bedt for. Hun fortalte at det for første gangen noensinne at noen hadde tatt kontakt med henne for å be.  Jeg tenker bare wow, så utrolig flott det er!  Så stort! Tenk at her kan vi som besøkende få lov å utbre Guds rike. Det handler om å se mennesker der de er.

Nydelig kylling-salat
Her snakker vi om den kommende vekkelsen i Norge!

Det regnet så utrolig mye, plutselig måtte vi bare sitte ute og vente til regnet gikk over. 

Mahlet og Eivind, skal reise på Encounter team og ha med mennesker på misjon!  Klikk her for å lese mer om dette! 
Og klikk gjerne på videoen for info. 


Vi var på besøk til Eivind Høye, fikk da møtt på denne personen her som nylig hadde flyttet til Tønsberg. Hun stråler Jesus og det var fint å kunne snakke sammen. Spennende å høre om hva Jesus gjør i livet hennes. Hun hadde hørt om meg de siste 5 årene, men vi fikk ikke møttes offentlig før nå.  Jeg spurte om hva hun tenkte etter å ha møtt meg. Svaret hennes var litt overraskende, hun sa ’Du har mer bakke-kontakt enn det jeg tenkte’ Og du var mer rolig og hadde en mer tilstedeværende. Dette var da et godt ord å få. 

’Du har mer bakke-kontakt enn det jeg tenkte’

Jeg tenker selv at hvis folk bare ser meg via media og hører historier av andre, kan det godt danne et bilde for de. Derfor tror jeg det er viktig at mennesker får møtt en personlig også! Takk for at du har lest denne blogg-posten her! Må Gud velsigne deg!