Daniel er en som brenner for Guds rike og for at andre skal få et personlig møte med Den Levende Gud. Han har tidligere gått fire år på bibelskolen i Redding på Bethel Church. Daniel lengter etter at Norge skal få komme inn i sitt kall. Daniel er mye på reisefot og reiser til både inn- og utland for å dele de gode nyhetene om Jesus. Daniel bor nå i Mo i Rana og er med i husfelleskapet til pastorparet Per-Kristian og Margit Fjellvang. Daniel er også en del av stiftelsen “Nordic Mission” i Levanger.

2003-2005 Daniel ble i løpet av denne tiden født på ny og kom inn i Guds rike. Han fikk intens bibelundervisning av Den Hellige Ånd, samt at han leste bøker om vekkelse og fikk inn mye bra undervisning over internett. Året 2003 ble Daniel introdusert for Jesus. I 2004 valgte Daniel å gi hele sitt liv til Jesus. I 2005 ble Daniel istandsatt og utrustet med Kraft til å være et ildvitne for Herren.

2005-2008 Daniel var engasjert i husfellesskapet i Mo i Rana under pastorene Per Kristian og Margit Fjellvang. Daniel var aktivt med å reise på flere teamturer med “Encounter Team”. Daniel reiste aktivt på konferanser for å oppleve mer av Gud.

2008-2009 Dette året gikk Daniel sitt første år på den radikale bibelskolen “Bethel Church i Redding California” – Ibethel.org. Daniel gikk da i klasse med 700 andre sultne vekkelsesbærere som var fra mange deler i verden. Det året hadde Daniel ”Barbera K” som sin pastor.

2009-2010 Daniel gikk sitt andre år på bibelskolen. Det året fikk Daniel mer ledertrening under lederskap av pastoren “Kate Eifort”, samt at han fikk reist sammen med mange av lederne i Redding – ledere som Steve Backlund, Kevin Dedmon, Kate Eifort, Theresa Dedmon m.fl. Daniel reiste også på en misjonstur til Ecuador.

2010-2011 Dette året var Daniel en av praktikantene til Kevin Dedmon (Evanglist i Bethel church – kevindedmon.com) Det året hadde han “Jason Chin” som sin mentor. Det året var Daniel med på teamturer sammen med Dedmon, samt at Daniel hadde ansvaret for en ukentlig skattejakt for skoleelever og besøkende som kom til Bethel Church i Redding. Daniel var også en av veilederne for “Firestarters”, undervisnings programmet for å disippel-gjøre og utruste troende. Det året reiste Daniel på en misjonstur til Mexico city.

 

2011-2012 Daniel var i lære hos Kevin DedmonDaniel hadde også ansvaret for å lede Kevins praktikanter i skattejakt. Det året var Daniel i tillegg leder for en “Firehomegroup”, en husgruppe i Redding som har fokus på å utruste troende i det overnaturlige livet med Gud. Han var også med på lederteamet til pastoren “Sara Webster”. Det innebar å følge opp og å være mentor for bibelskoleelver som gikk på sitt andre år i Redding. Det året ledet Daniel team til Tijuana Mexico under lederskapet av Marsk Brooks, samt at han reise på misjonstur til Zimbabwe Afrika.

2012-2016 Daniel jobbet i organisasjonen Nordic Mission i Levanger. Daniel opererte som reisende evangelist det første året. Fra høsten 2013 – sommeren 2015 har Daniel vært engasjert  i bibelskolen NSSM i Levanger. Der var han med på å trene bibelskoleelever i skattejakt og i evangelisering. Daniel har også aktivt vært med på teamturer og reist under Nordic Mission.

2016- Daniel begynte i organisasjonen “Kingdom Lifestyle”. Daniel er daglig leder for organisasjonen og driver her sitt virke som evangelist og pastor. 

Jeg ønsker å kickstartere dere i å fungere i Guds kraft

Jeg ønsker å kickstartere dere i å fungere i Guds kraft

Ta kontakt

3 + 1 =