DAniel Haddal

Herrens herlighet – Styrkende daglige andakter

Jesus er oppstandelsen 4.4

Jesus er oppstandelsen 4.4

Dagens vers: Johannes 11,25: «Jeg er oppstandelsen og livet. Den som tror på Meg, skal leve selv om han dør.»

Markus 16,6: «Vær ikke forskrekket! Dere søker Jesus fra Nasaret, Han som ble korsfestet. Han er oppstått! Han er ikke her. Se, der er stedet de la Ham.»

Dagens bibelkapitler: Josva 7-8 og Apg 19

 Priset være Herren! Jesus sto opp igjen fra de døde! Døden kunne ikke holde han tilbake fra livet. Oppstandelsen er det største med hele menneskehetens historie! Dette er påskens kjærne, viktighet og det store håpet for hele menneskeheten. Tenk det! Jesus sto igjen fra de døde den tredje dagen etter å ha blitt korsfestet.

Lukas 24,6: «Han er ikke her, Han er oppstått! Husk hvordan Han talte til dere helt fra Han var i Galilea, da Han sa: Menneskesønnen skal bli overgitt i syndige menneskers hender og bli korsfestet, og på den tredje dag skal Han oppstå igjen.» Nettopp dette skjedde, priset være Herren! Jesus sto opp igjen. Han forut fortalte om sin død og oppstandelse, slik at Guds engler satt i igjen i Jesus sin grav etter oppstandelsen og fortalte det til kvinnene som søkte etter Ham.

Denne begivenheten forandret hele menneskers historie. Nå var frelsesplanen utført! Jesus, Guds sønn, ble menneske, levde et perfekt liv for deg og meg og døde så på korset for alles synder. Det vil si at uansett hvor fælt, dårlig, skummelt, den synden du har begått er, så har Jesus faktisk sonet det for deg på korset! Om ikke dette er gode nyheter så vet ikke jeg. Dette er «hot» news! Dette er det største et menneske kan erfare! Så dermed trenger alle og enhver å omvende seg fra sine syndige veier, fra synd en har gjort, vende seg til Jesus og ta imot tilgivelse som og frelse ved Jesus sitt blod.

«For å ta imot denne fantastiske gaven, be denne bønnen: Jesus, tilgi meg mine synder, rens meg med ditt blod. Jeg tar imot deg som min Herre og frelser. Jeg ønsker å følge deg, være nær deg og motta din tilgivelse. Jeg tror du døde for meg på korset og at du er Guds sønn! Jesus bli Herre og sjef i mitt liv. Jeg vil følge og tjene deg! Amen»

Spørsmål du kan stille deg –Hvorfor har du all grunn for å være glad og takknemlig for det Jesus har gjort for deg? –Ta deg 5 minutter og takk Jesus for at Han døde for nettopp deg på korset?

Ord fra Herren:

Mitt kjære barn. Du er viktig for meg! Jeg har en plan for ditt liv. Vær ikke redd og engstelig, men ha ditt blikk rettet mot meg. Jeg har gitt deg selve livet. Jeg er den du søker etter. Jeg er både selve livet og oppstandelsen! Som mitt barn vil du ta del i min oppstandelse og motta det evige livet. Johannes 11,26: «Og hver den som tror på Meg, skal aldri i evighet dø. Tror du dette?»

Daniel Haddal daglige blogg

Vitnesbyrd:

Vitnesbyrd:

I dag var jeg med et par venner av meg fra Oslo. Jeg fortalte at vi kunne nå mennesker og dele evangeliet da uten å dra ut, men bare ved å sitte framfor en app. Vi gikk inn på denne videon appen, først havnet vi med en gruppe på 5 unge voksne. De gjenkjente meg fra sosiale medier og jeg fikk delt mitt vitnesbyrd med de og bedt en velsignsle. Vennen min fra Oslo fikk også delt med de, hun fortalte om hvordan kun mirakuløst ledet henne på en reise fra USA til Spania for å be for mennesker.

Deretter havnet vi i samtale med en ny gruppe på 3. Disse tre var fra Sør-Trønderlag. De var åpne for å høre om Jesus. Vi delte evangeliet med de. Så profeterte vi over hver enkelt av dem og fortalte ord som vi følte Jesus gav oss. Det traff veldig og de ble rørt til tårer. Det var sterke ord vi kunne bekrefte om livet deres, som bare Jesus visste. Både om personlighet og interesser. Så fikk vi velsignet dem og bedt for dem. Det var sterkt å kunne be for de! Jesus rører vev mennesker! Så fikk vi bedt freslesbønn med de og de inviterte Jesus inn i livene sine, de gjorde Jesus til herre! Noe som er helt fantastisk! Venninnen min sa hun kunne følge de opp hvis du ønsket, så hun gav de sitt nr. Utrolig givende samtale og godt å kunne dele med Jesus på den måten igjennom teknologien! Takk Jesus!

Senere gikk jeg innom Mc Donalds, så noen ungdommer der og fortalte de at Jesus var glad i dem. Flere av de sa de ikke trodde på Jesus og de trengte ikke forbønn for noe, men jeg så gutt som satt der, han sa til meg at han var glad i Jesus. Jeg spurte m han spilte fotball, var spiss og scorte mål Jeg fikk det som et kunnskapsord, det stemte og han smilte! Det var uansett fint å oppmuntre ungdommer!

Jeg så to unge voksne menn, sitte på en benk på kiwi, etter å handlet fløte gikk jeg til de, sa hei og at at Jesus elsket de. De sa takk og jeg ønsket de en god dag videre.

Slikt kan du virke, du kan oppmuntre folk rundt deg! si til dem at de elsket av Jesus. det trengs ikke å a være så vanskelig og å komplisere det! Bare å leve Jesus-livet i hverdagen! Mennesker er sultne og lengtende etter noe mer! Takk og lov!

Vlog 2.2.21

Vlog 2.2.21

Det har vært en god dag, fått gått en del, gikk så mye som 14000 skritt i dag, så det var kjekt! Så er jeg videre igang med vaner og hverdagen! I Går hadde jeg samling med gjengen i Jesus Innfluenserne, det var koselig. Vi delte fra livene våre.

Senere på dagen fikk jeg laget noen videoer for Fire Life. Det er kjekt! Mye bra en har på hjertet som en kan dele:)

Kom i kontakt

Beste måten å holde kontakten med meg er igjennom nyhetsbrev og email. Gjerne registrer deg her og motta livsforvandlende oppdateringer

Contact Me

Motta Email 

Evangelist i Norge

 

Danial Haddal 

 

 Evangelist, innfluenser, Tiktoker og blogger