Salme 37,4: «Ha din lyst og glede i HERREN, så gir han deg alt ditt hjerte ber om!»

Dagens vers: Salme 20,5: «Må Han gi deg etter ditt hjertes lyst, må han oppfylle hele din plan!»

Dagens bibelkapitler: 2. Mosebok 22-23 og Markus 11

Du har fått livet i gave! Du er skapt for en hensikt større enn deg selv! Salme 139,16: «Som foster så Dine øyne meg. Og i Din Bok var de alle skrevet ned, de dager som var fastlagt for meg før en eneste av dem var kommet

Livet som Jesus har gitt deg her på jorden, gav han deg i kjærlighet! Han har lagt ned i deg drømmer, hensikter og visjoner! Når du følger drømmene som ligger i ditt hjerte, så lever du ut fra både lidenskap og glede! Gud har lagt ned i deg mange kreative visjoner og tanker! Men det er opptil deg å finne de!

Du kan dermed i samarbeid med Gud utrette fantastiske saker! Alt fra å starte bedrifter til å velsigne mennesker og til å være et lys. Gud vil også at du skal nye livet Han har gitt deg. Derfor spør Han deg om hva du har på ditt hjerte! Hva brenner du for? Hva driver deg? Hva ønsker du å kunne gjøre! Gud har sånn omsorg for deg at han elsker at du nyter livet du har fått! Det gjelder å gå tur i skog og mark, stå på ski, fiske, kjøre snowboard og flere utenkelige hobbyer og gleder en kan ha.

Siden du forstår mer av at Gud vil deg ditt beste i livet, fortell litt om hva du drømmer om! Hva ligger egentlig på hjertet ditt? Mange av oss er så fastlåst av rutiner og gjøremål at vi glemmer å leve utfra vårt hjerte! Gud unner glede og liv! Jesus sier i skriften, Johannes 10,10: «Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod». Ta deg litt tid, gransk ditt hjerte og skriv ned og tenk igjennom drømmer og visjoner som ligger på hjertet ditt! Hva drømmer du om?

Spørsmål du kan stille deg – Nevn 10 saker som du drømmer om, som ligger på ditt hjerte? – Hvis økonomi ikke var noe begrensning, hva ville du ha gjort?

Ord fra Herren: Jeg har fastlagt livet ditt! Jeg har velsignet deg! Du er på jorden for en hensikt! Jeg elsker å gjøre livet sammen med deg. Da jeg skapte deg, la jeg drømmer og visjoner ned i hjertet ditt! I deg ligger det noe unikt og spesielt. Jeg gir deg lov til å drømme! Til å tenke! Til å skape! Du e skapt i mitt bilde! Jeg har ikke behag i at du skal være som en robot, men du skal få være den du er! Du skal få lov til å leve ut fra hjertet ditt! Ha din lyst i meg, så vil jeg gi deg alt som ditt hjerte trakter etter! La oss drømme sammen! Jeg er med deg!