I dag har jeg hatt webinar med gjengen i Next Level/ Fire Life Pluss. Det er en veldig flott, fin salvet, begavet gjeng. Vi har webinar 1 gang i måneden og denne gangen trente vi på å tale. Gjengen på 8 tok alle og holdt en mini tale på 5 minutter, det var sterke temaer som ble talt! Og det var svært oppbyggende! Flere fikk en salgs gjennombrudd i å dele! Oppgaven var slik:  1 – Introduksjon av seg selv på 30-60 min.  2- Velge ut 1 tema.  3- Lese og forklare 1 bibelvers relatert til temaet.  4- Svare og tale rundt_ Hva betyr teamet for meg 5- Svare og tale rundt_Hva er temaet?   6- Svare og tale rundt_ Hvorfor er teamet viktig  7-Avslutnisbønn! 


Gjengen her var superdyktige og det var fantstisk fint å høre på de! Kjente jeg ble stolt av de! All ære til Gud! 🙂 
Senere på kvelden var jeg med min venn og vi var inne på en videochat app. Der fikk vi delt om Jesus til 3 personer og fik bedt for dem. 2 ble helbredet i nakken. Dene ene delvis helbredet og den andre helt helbredet. 2 av disse kjente til meg fra før og fulgte meg på tiltok og YouTube! Sterkt å kunne dele litt om Jesus sin kjærlighet og oppmuntre! Det er veldig fint! 
Ellers holder jeg daglig på med å skrive, lese og tale andakter. Og idag klarte jeg å skrive en andakt på 500 ord, på ca 15 min. Så fikk jeg lest og delt det på YouTube, Facebook og Spotify Ønsker du å følge med, så heter serien for i Herrens Herlighet. Du finner det på Spotify og på YouTube! Jeg lager videoene inne på Facebook live.

Det er kjekt at flere følger med. På videoene på face er det 500-1000 visninger pr video. Der over 10 ser hele videoen. På YouTube er det omtrent 50 visninger pr video, der gjennomsnittet ser på i 7 min. Og på podcast er det  omtrent 15 faste lyttere. På nouw er det ca 7-20 faste lesere. Og på hovedbloggen vet jeg ikke helt! Men kan være en del! Det er oppmuntrende! Ønsker du å følge med få spennende oppdateringer, gå da inn her og Registerer deg: www.danielhaddal.com