Wow, tenk at det nå er 27.12. Bare noen får dager til det nye året. Det er ganske utrolig! Jeg gleder meg veldig til 2021! Samtidig som en gruer seg litt også. Men jeg gleder meg mest. Jeg tror det kommer til å bli et fantastisk, flott ,sterkt, oppmuntrende år!

Denne dagen gikk vi til broren min på besøk. Han hadde laget en nydelig middag. På veien tur/retur fikk jeg gått så mye som omtrent 7000 skritt. Det var balsam for sjela. Ellers var det chill å være der! Fikk spist denne fantastiske retten med burgur, torsk, sild, sopp, løk og salat! Hva er det man sier, spis en sild så blir man snill eller hva?

Senere på kvelden så vi en god halv time av denne fantastiske filmen, The gospel of Matthew. Dette er altså en Jesus film om Matteus evangeliet. Det er 4 timer, så ganske langt, men utrolig flott! Flott laget og dramatisert, samtidig som at det er ord-rett fra bibelen. Alt er ord-rett! Så det er utrolig oppmuntrende! Du kan se filmen her:

Ellers har jeg drevet på med å legge litt content ut på Tiktok-appen. Akkurat nå driver jeg å viser klipp fra Jesusgjengen, episode 4. Angående lovsang. Dette er en flott serie på 6 episoder egnet for unge fra alderen 6-13 år. Du kan se episode 4 her: