Det har vært flere gledelige opplevelser denne juledagen, kort sagt sov jeg til sånn klokken 13.00, så dro jeg med mamma og bror til kirkegården for å tenne lys. Der besøkte vi bestemor Mary og Asbjørn sin grav. Både bestefar og bestemor ligger der. Bestemor Mary er en heltinne og jeg gleder meg til den dagen jeg får sett henne igjen. Hun er nå i Himmelen sammen med Jesus, hun har det så kjekt der og nyter sitt evige liv. Hun døde i Kristus og derfor lever hun evig. Gud brukte henne sterkt i min prosess av å bli kjent med Jesus. Så hver gang jeg gjør noe for Guds rike, så får bestemor og lønn tror jeg. Jeg tror at den dagen Jesus kommer igjen vil min bestemor få stor lønn!

Uansett så er hun der sammen med Jesus, men skallet ligger i graven, så da er det fint å vise respekt. Jeg pleier å besøke graven hennes 1-2 ganger i året. Bestemor døde i 2013. Hun var en trofast disippel av Jesus og jeg tilbragte så og si min ungdomstid hjemme hos henne, da både på kveldene og i helgene. Da jeg hadde svært få venner, hadde jeg henne!

Bestemor og meg hadde topp kontakt og jeg trivdes så godt de årene jeg var og besøkte henne! Men ja tilbake til juleaften. Det var mange mennesker å kirkegården denne julaften, mange skulle innom for å vise sin respekt til ovenfor de døde. Men sannheten er jo at ingen av de døde ligger i gravene. Deres sjel er gått videre, enten til Evig liv i Himmelen med Jesus eller til evig straff i fortapelsen.

Det ligger jo også en sterk sannhet i dette at vi alle en dag skal dø, vi mennesker lever ikke evig i denne dødelige kroppen vår. En dag skal vi og dø, og da er det godt å kjenne Jesus som har dødd for oss på korset, betalt all var skyld, skam og tatt alle våre sår på seg. Så la oss hvile i Herren og la Ham være vår frelser!

Selv om julen er en tradisjon, er det en utrolig god minnepunkt for at vi kan minnes Herrens, minnes Guds rike! Det er noe å tenke på!

Til mat spiste vi god saftig biff med grønnsaker og det var veldig godt, jeg feiret da jul med mamma, pappa og min kjære bror Leon. Noe av det jeg fikk i jula var blant annet en hengekøye! Gleder meg til å få brukt den mer. Den virket så veldig god å ha med å gjøre!

Kongenes Konge
Da er det ingen hemmelighet lenger, men fullt offisielt at det lages en TV-serie ved navnet Kongenes Konge. Denne pilot-episoden hadde premiere gikk på Visjon Norge på julaften klokken 17.30 og vil også gå den 30.12.20 klokken 22.00, til dere som ikke har sett den enda, så gjøre det! Dette er episode 1 av 24. De er 20 minutter lange. Og i denne serien her så spiller jeg Josef. Det var en utrolig gøy rolle! Levi Jensen er også med og spiller hyrden og Kim Daniel og Martin Hansen spiller Herodes tjenere. Martin Røe spiller en av de vise menn! så dette her var snadder å kunne se på julaften. Det er ekstremt mye jobb bak det å lage en slik serie, men du verden hvor gøy det er. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Her er et bilde som jeg så at vår kjære TV-produsent Gawdat offentlig la ut på sin Facebook side: