Så flott å våkne opp i Haifa. Jeg begynte dagen med en fortreffelig norsk frokost, med deretter å reise en tur til Srtranden. Det var bare noen få meters gange, så det var slettes ikke langt:) 
Godt å gå langs stranden. Så laget jeg en Facebook live video. Fikk så sett at over 1,4 tusen har sett filmen. Det er jo bra.
På kvelde, spiste vi middag. God norsk mat, sammen med de norske gjestene og flere. 
En av de kom til meg og sa begeistret at han hadde sett live videoen herifra Beit Skandivinvia. Det syns jeg var veldig gøy. 
Vi skulle ha tema kveld, og en taler skulle komme. Men han dukket ikke opp. Dermed ble jeg spurt om jeg kunne dele mitt vitnesbyrd og fortelle om israel på  møtet. 
Jeg gjorde det, klikk her for å høre podcasten. Her delte jeg med sårbarhet om hvordan jeg ble frelst og møtt av Gud. 
Klikk jeg på podcasten, for å høre:
Deretter tok jeg kveld og la meg. Det var en velsignet tid:). Gud er god... 

Dagen started med å puste inn den vakre havluften i Haifa, bare helt nydelig. Så fint & en sann velsignelse

Etter en flott norsk frokost på beit Norveiga, er jeg klar for dagen.

Jeg la merke til 2 studenter på huset, fant så ut at de var her fra Norge på ferie. Jeg få delt mitt vitnesbyrd med de. Og det viste seg at begge trudde på Jesus fra før. Det var flott!

Fikk skrevet artikkelen til avisen forbederen. Dette blir min første artikkel, var fint å få skrivet der. Skrev om bønn.

Ellers gode samtaler med de på huset i Net Skandinavia. En sann velsignelse å være sammen med så flotte mennesker.

Reiste så med Sonja til Tiberias for å besøke Ann Deborah, som bor her. Det var en velsignelse. På veien leder Sonja med å finne riktige busser og riktige avganger.

Jeg fikk sagt til sjåføren, jeg har en koffert, før jeg gikk ut av bussen. Jeg innbilte meg st kofferten var nede i bagasjerommet, men den var jo ombord på bussen. Heldigvis fikk Sonja hentet kofferten ut og satt den på plass. Takk og lov.

Vi kom fram til stedet her og jeg kunne kjenne Guds nærvær i huset. Det var rett og slett nydelig her. Føltes veldig godt. Spennende er det, at dette var Jesus sin hjemplass:)! Dette området her var hovedbasen for Jesus.

j