Jeg måtte ta toget til Drammen for å komme meg på kveldsmøte med Duane Swalley. Det var mektig sterkt! Dette er mennesker som forkynner og lever for Gud 100%. Konen selv er profetinne og sylskarp for å høre fra Gud.  Hun hadde sterk ord til både Martin Røe, Levi Jensen og meg.


Levi Jensen ble kalt opp på TV og delte litt også. Og han åpnet opp for at pastorer kunne invitere han til sine mengiheter. Veldig sterkt! Jan ba for Levi på plattformen. Det var svært sterkt. Levi ble møtt av Herren og det var flott å se. Levi delt også med oss at bare den dagen hadde han bedt frelsesbønn med ca 50 ungdommer.


Duane Swilley kom opp og talte. Jeg var tolk for han. Det var sterkt å skulle tolke han. Jeg kjente hvordan gleden i Herren styrket meg til det. Og hvordan det både gav meg mye og oppmuntret meg å gjøre det. Det var i sannhet en sterk velsignelse! 


Det gikk bra å tolke, budskapet var veldig sterkt, der han prekte om Guds spesialstyrke. Som da gjaldt enkelte som var spesialtrent for vekkelse, kraft og reformasjon. Utrolig sterkt! 

Fint å se disse herlige menneskene, Martin Røe, Trine og Rune Hansen

For et fantastisk sterkt og godt møte!


Kjente hvordan jeg selv ble veldig fylt opp av Den Hellige Ånd under møtet og en kunne erfare hvordan Herren beveget seg på et mektig vis! Takk & lov.