En gledens tid. Har idag drevet på å jobbet med den nye serien som skal nå over 150,000 ungdommer. Nemlig serien ‘Alive’ Ja du hørte riktig! Denne serien bil rocke big times og revolusjonere livet til mange ungdommer på en sterk måte. 


Martin Røe og jeg drev idag  å planla en del om serien og snakket ut om både gjesteinnslag og mere. Vi er og svært glade for st vi får med oss Sebastian Stakset! 

Dagens gjest som jeg hadde hjemme på mitt hjemme-studio var ingen ringere enn Julianne Lepsø! Julianne er veldig kul og jeg har kjent henne i en god del år! Vi har begge bodd i Levanger før, og hun digger Jesus!  Lepsø driver nå å skriver en bok, som snart vil komme ut. Den kommer til å være helt episk og den vil kunne må svært mange mennesker! Hun skriver om en bok om hjertet og og relasjoner. 

Laksoppskriften – Vi spiste laks for økten. Laks fra Coop prix med frossen grønnsaker. For å tilberede dette, kan du ha ovnen på 200c. Deretter har du laksen og grønnsakene på et brett oppå et bakepapir. Ha litt olje på og deretter la dette steke i 29 minutter. Ta så maten ut og server den med noe soya saus.  En slik rettet koster rundt 100kr. 
Et av temaene vi skal i serien er nemlig om «dating». Til det hadde vi vår ekspertise fra Julianne. Hun har ekstremt mye innsikt i temaet dating, mennesket og Gud.  Jeg satt selv og ble oppbygget og inspirert av å høre henne dele. Det er bare så flott! 
Så bare å glede seg til denne episoden her kommer ut! 

Godhet  Jeg ble med på et oppdrag sammen med Tønsberg Frikirke. Nemlig godhet 2019. Da betaler vi 100kr for å delta. Vi får da en kul blå T-skjorte det står godhet på. Så hjelper vi noen med behov.

Jeg ble her med Eilin og flere på oppdrag hos en eldre kvinnne. Vi jeg var med å Valset kjøkenet hennes og byttet gardiner. Vi hadde et godt team work Eilin og meg og dette både var en velsignelse å være med på. Så godt å kunne hjelpe til og gjøre noe som er så godt og viktig for å hjelpe andre! 
Andre var ute og jobbet med plenen og sånt. Jeg fikk til og med skryt får å bytte gardiner:):):) – godt å være med på noe slit meningsfylt. Det var også deltagere som er med på godhet rundt om i hele Norge. Det er virkelig bra og inspirerende. 
Les mer på www.godhet.no