Klikk på modulene for å se fra møtet - God TV

Min opplevelse av Awakening Europe

Dette tenker Heidi Baker om Norge

Første dagen!

Oppdatering fra Awakening Europe - fra mitt hjerte

Mer enn 20,000 mennesker kom til Stockholm for å være med på Awakening Europe. Som da ble arrangert for andre gang! Stockholm har fått hørt sterk lovprisning .
14902957_10153818701560706_3712555008728421442_o

Med Todd White, Ben Fitzgerald og Heidi Baker har Awakening Europe blitt en knakende suksess! Dette må være noe av det største møtene på lenge!

Todd White forteller at det som mennesker regnet som umulig, nå har blitt mulig, i det Awakening Europe ble arrangert. Dette har vært til en svært stor oppmuntring for veldig mange mennesker! Folk har kommet hit fra hele verden!

Paul Manwarning, den Åndelige faren for denne bevegelsen forteller: Dette her er bare begynnelsen på det Gud ønsker å gjøre.

Mange sterke vitnesbyrd
Mange sterke vitnesbyrd strømmet inn og de fortsatte å strømme! Svært mange har fått et møte med Gud som virkelig har velsignet de! Mennesker har fått en ny smakebit av Guds rike! Folk har fått lov til å se at Guds rike er på ordentlig! Dette her er virkelig og det har hatt en sterk impact.

Tusenvis søkte frelse
Flere tusen kom for å søke Jesus og frelse under denne kampanjen! Gud har virkelig fått kommet til. Ben Fitzgerald, Todd White og Chris O, hadde alle frelsesinnbydelse for de som ønsket. Med det har mange mennesker kommet til tro på Jesus! Mennesker løp fram for å bli frelst! Man kunne virkelig se den lengselen som folk hadde etter Gud! Den var både til å ta og føle på! Halleluja!

Første kvelden strømmet en hel gjeng for å ta imot Jesus . Mennesker kom fra alle kanter for å søke Herren! De lengtet sånn et Gud! Det var så herlig å kunne se dette! Ben Fitzgerald åpnet opp møte på Fredagen med å dele om Jesus blods- tilgivelse, nåde, frihet og deretter fikk vi høre sterke vitnesbyrd fra andre ledere som Jesus hadde frelst fra tunge tider! Utrolig sterkt å vitne til dette her! Halleluja – utrolig mektig hvordan Herren bare rører ved mennesker med sin kraft!

14882219_10153818701030706_280239291573207191_o

Lørdag Outreach
Lørdagen var det outreach, det var trening for å kunne dra ut på gata av Chris O. Deretter var det omtrent 1000 mennesker som dro ut på gata!. Som team leder skulle jeg ha med meg en 28 personer omtrent, men på det teamet som jeg ledet sammen med en så kom det mer enn 250 personer! Så jeg hadde svært mange som ville bli med på gata! Det ble nesten kaos og ville tilstander av dette!

Vi delte de opp i grupper med 3 personer i hver gruppe, mange fikk sett Jesus gjøre fantastiske gjerninger på gaten .

Hundrevis av mennesker ble frelst, helbredet og fikk et møte med Jesus ute over /langs hele Stockholm! 

 

 

 

Heidi Baker var en av talerne! Utrolig sterkt alt det hun delte! Det var helt nydelig! 

Let's release the fire in Stocholm. Massive outreach 29th October

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Intimitet er kilden

Todd White snakket om hvor viktig det er med intimitet! At det virkelig er kilden til et sterkt liv med Gud! Og til å kunne være et vitne i hverdagen! Det handler ikke om å prestere! Det handler heller ikke om å gi! Men det handler om at mennesker skal få smake Jesus av oss . At mennesker skal få møte Guds nærvær, Guds kjærlighet og godhet! Vi trenger å møte Gud! Vi trenger å ha en sterk relasjon til ham .

Overføring:
På kvelden var det et impartation møte! Det var utrolig sterkt. Vi gikk da fram for å kunne ta imot dette her! Det hjalp veldig kan en si! Etter overførings bønnen av Guds kraft, connected jeg med hun som ba for meg. Vi gikk da sammen og la hendene på mengdene og ba om at de skulle erfare Den Hellige Ånds kraft. Du kan si det sånn at da vi ba, så kom Guds kraft og Guds nærvær. Man kunne tydelig kjenne på Guds kraft som både var til å ta og føle på! Herrens salvelse var sterk og det var tydelig at noe skjedde.

14940184_10153839962300706_7197883084683198240_o

Guds kraft i hverdagen 

Jeg tror virkelig at ungdommer og de rundt oss lengter etter Guds nærvær og kraft. Mennesker trenger å få møte Gud. Menighetene rundt om i Norge har liksom vært redd, skeptiske eller usikre på å la Guds Kraft være i sentrum under møtene. Dermed har ungdomsmøtene hatt lys og lyd i fokus, istedenfor Den Hellige Ånd og og nådegavene. 

Mens her på Awakening Europe holdes det ikke tilbake på det med Guds kraft. Her eksponeres Guds rikes kraft på alle møtene og de unge digger det! 

La oss ikke være redde for å vise Jesus fram. 

Daniels tanker. 

Det har lenge blitt profetert at en vekkelse skal skylle over Skandinavia, spørsmålet er, kan dette være det. kan dette være den bevegelsen som Gud ønsker å forløse? 

Reinhard Boonke hadde et syn om at 30 år fra nå, vil evangeliet forkynnes rundt om på gatehjørne over hele Europa. 

Vår venn Supresa Sithole har selv profetert om en slik bevegelse om at Gud herlighet skal komme over Skandinavia. Er dette casen?Ja, det tror jeg. 

Jeg tenker og at dette er noe nytt man kan begynne med, det å ha stadion møter. Det er slettes ikke dumt og kan bare være en blessing. 

Eksponering av en slik Kristen livsstil som Ben Fitzgerald, Todd White & Chis Overstreet representer er jo bare nydelig! Tenk at menigheter åpner opp for den type forkynnelse og kraft. Det er jo bare nydelig. 

Mange menigheter rundt om i Norge mangler denne dimensjonen av Guds kraft. Den er så utrolig viktig. Detter her er viktig å få levd det ut.