Jeg valgte å dra ut for å besøke Vinyard i Balham. Dagen før var jeg blitt invitert dit, faktisk 2 dager tidligere. Det var stekt å være der. Menigheten var kun 3 år gammel, men de hadde et skikkelig stort miljø der og det var veldig til oppmuntring for meg og flere. 
Jeg fikk også et sterkt profetisk ord  av noen som ikke kjente meg. Det talte til meg og jeg tok det faktisk til meg og det var oppmuntrende. Ordet handlet nettopp om å at jeg var evangelist, at jeg ikke skulle streve. Og at jeg måtte vare velge mitt misjonssted, at Gud ville komme gjennom uansett. : 
You are an evangelist, I see you standing in a field. God is with you. 
It’s not through your striving but simply trusting God for the harvest. It’s going to be easy so just go and find a field. 
Whatever you put your hand to God will bless - you can’t get it wrong
Dette ordet var veldig sånn klart og talte definitivt til meg på dypet. Jeg kjente at det var et ord som stemte og som var til oppmuntring og oppbyggelse for meg. Ordet gav meg styrke på innsiden. 
Senere fikk jeg kontakt med gjengen og jeg ble invitert til en park. Vi hadde det svært gøy der sammen. Så trivelig å være med en så sprek gjeng og bli bedre kjent med dem. Heng endte med å bo i området på kvelden. Det var et bønnesvar. En legestudent, lånte meg et rom som var til overs. Det var veldig til oppmuntring for meg. Kjente det gav meg både håp styrke. 
Jeg var med på 2 møter. Det var fint og det kjentes ut som familie. Det var en sterk familiefølelse, både rundt det vi gjorde og det vi sto i. Var oppmuntrende og kjentes godt ut. 
Lederne var herlige, de var svært ydmyke og gode. Georgia som og leder og pastor  paret Steven og kona.
Elisabeth hadde og ledet to mennesker til Herren på en joggetur. Veldig sterkt. Hun og venninnen kom og ble med oss på kveldsmøtet der. Det var fint og oppbyggelig.
Ellers var det mange gode profetier å få. Jeg ble veldig velsignet av en samtale med ei som het Sara. Så oppmuntrende, det hun delte. Takk og lov.
Jeg møtte også en som er broren til AnnaBelle Lee. Hun trenger jeg å nå ut til. Dele et ord med henne. Tror det hadd svært fint. Herren er god:):)
Dette har vært en velsignet dag. Sten sov til klokken 11.00 kroppen var Sliten etter en svært lang dag. England spilte mot Sverige og vant 2-0. Min venn Jon Gunnar var godt fornøyd med kampen og rakk akkurat å se den før han skulle reise videre til Barcelona. 
Idag har det vært en ganske så rolig dag. Jeg har vært litt alene, veldig godt. Fikk sett litt av nettbibelskolen som jeg tar og ble godt inspirert av undervisningen. 
Man er liksom i et fremmed land alene. London, men det kjennes hjemme. Jeg ble godt kjent med ei pastor som invitere oss på møte i morgen. Det blir trivelig, håper da å kunne få meg god overnatting. Så jeg kan være der. Det tror jeg blir en velsignelse . 
Eller var jeg med Roar idag. Vi spiste mat. Vi møtte et par litt dulle engelskmenn, de inviterte oss med på bar. Men det har så hly musikk der at vi bestemte oss for å gå videre.
Vi fikk bedt for en ung mann med knekt arm, han følte seg litt bedre etterpå. Men det var ikke så lett for han å svare på om det var helt bra. Han var en troende fra før. Eller avle vi avvist noen ganger, noe som hører med pakka.
Men jeg & Roar fik ken fin tid sammen, der vi spiste mat og hygget oss. På kvelden fikk Roar og bedt for en kvinne utenfor hotellet.
Hun ville ikke si navnet sitt, vi prøvde febrilsk med kunnskapord, men ingen hit. Faktisk klarte Roar å få hennes etternavn nesten riktig!
Ellers en fin kveld. London er bra og har mye godt å by på:). Det viktigste i det hele er å stole på Jesus og være nær Han i alt vi foretar oss. Uten han klarer vi ingenting, men med Han, klarer vi alt. 
Ellers laget jeg en ny vlog video som jeg tror kunne falt ismak for mange. Denne videoen er på engelsk. Jeg tror den kan være oppbyggende,deler her om viktigheten av å søke Gud, og det uten agenda. Vi trenger å ha olje på lampen, eller kan vi ikke gi noe ut.