1496298_10153781199260455_1334374451_o

I dag torsdag 3 oktober har vi hatt skattejakt på skolen. Dette var første økt for nssm1 elevene.

Før vi startet med å gå ut falt DHÅ på en veldig sterk måte over mange elever. Flere fikk gullstøv på hendene og ble fylt med masse glede.
Det ble dannet en spontant firetunell og elevene sjanglet gjennom den.

Vi sendte ut 5 team, 4 på hvert team. Teamene var på gaten i 1,5 timer.For samtlige var dette den første skattejakten de noensinne hadde Vært med på.Vitnesbyrdene av det Gud gjorde var veldig mange.Vi fikk høre fra gruppene at de fikk profetert over fremmede på gata. De fikk bedt for mange og flere ble helbredet og berørt. Det var til og med en ateist som tok imot Jesus. Det er jo helt fantastisk! Takk Jesus for det.

På min gruppe var Christian, Rebekka og Ann Randi med. Vi samlet oss og ba sammen, sammenlignet ledetrådene.Tre av oss hadde noe med tog, togstasjon på skattekartet.

Teamet var helt fantastiske. De ba og tok mange risker. Man skulle tro at de hadde gjort dette hele livet, men neida det var første gangen.
De skattene som de ba for, ble helbredet og oppmuntret.

Vi dro først til togstasjonen. Der møtte vi på en gutt som vi fikk velsignet. Han var åpen for Gud, vi ba om helbredelse for beinet hans.

Vi la merke til ei blond jente som satt på en benk og ventet på toget.Vi tok kontakt med henne siden hun var utpekt for oss.
Vi fortalte henne at Jesus elsket henne veldig høyt. Hun responderte med å si smilende ” det betyr veldig mye for meg å høre det”.

Vi ba for tommelen hennes som hadde blitt knekt for en stund tilbake. Hun kunne nesten ikke bøye den. Vi ba for det 2 ganger og da ble tommelen så og si bra. Den ble mye bedre og hun kunne nå bøye den. Smerten gikk også ned fra 8 til 4 på en skala fra 1-10.
Jenta hadde også ryggsmerter og opplevde å bli bedre i det Jesus berørte henne.
Denne jenta fikk en skikkelig oppmuntring og det viste seg at hun var en troende og at dette var akkurat det hun trengte.

2 gutter ved posten
På veien hjemover får vi for oss å dra innom posten, siden Christian har det som ledetråd.Utenfor posthuset ser vi to gutter som er på tur til å sykle derifra. Vi tar så kontakt med de og det viser seg at begge to vil bli bedt for. Den ene gutten hadde vondt i venstre hånden, mens han andre trengte forbønn for ryggen sin.

Gutten med smerter i hånden blir helbredet i det vi ber for andre gang. Smerten gikk da ned til 0 og han ble veldig oppmuntret.

Den andre gutten ble også helbredet i ryggen i det de fantastiske kvinnene ba for han.

Vil si at det har vært artig og spennende.Vi fant ikke alle ledetrådene som vi hadde på kartet, men de menneskene vi møtte var Guds skatter og de fikk et møte med Gud. Gjennom at vi tok oss tid til å snakke med dem og vise de Guds kjærlighet gjennom forbønn, oppmuntring og omsorg.
Jeg tror absolutt at vi fikk plantet noen fine frø inn i de.
All ære til Jesus.