#Helbredelse #Skattejakt #WOM #Slottsfjellfestivalen

#Helbredelse #Skattejakt #WOM

Da har det vært en svært givende helg på WOM – World Outreach Mission.

Ble invitert dit for å ha en møtehelg. Må selv si at det har vært veldig kjekt. Gud har dukket opp med sin kraft og svært mye har skjedd. Mange har delt sterke vitnesbyrd fra uken. Vi begynte med å ha jesus Fredags kveld, da var emnet “Å leve et overnaturlig, naturlig liv i hverdagen”. Etter undervisningen gikk vi sammen ut på gaten for å vitne om Jesus sin kjærlighet.

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/280451660" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true" width="100%" height="450" iframe="true" /]

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/280451660″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Dørvakten

Terje Liverød gikk til en dørvakt og sa med ham; “Gud kaller på deg”. Dørvakten reagerte med å bli forferdet og overrasket, han sa at dette var sterkt, Terje ba for ham og mannen kjente en varme som gikk gjennom kroppen. Men siden han var på jobb, hadde han ikke anledning til å snakke mer.

Knut og jeg gikk sammen, vi fikk øye på en dørvakt, denne mannen så veldig ydmyk og snill ut. Vi profeterte over han det som Jesus hadde på hjertet. Mannen hadde tårer i øynene og ble berørt, han var selv ikke kristen, men hadde ei bestemor som var det, samt at mange i hans slekt var med i Smiths venner.

Denne mannen nikket med det vi fortalt ham og delte med oss at han den siste tiden hadde foridhindret mennesker i å ta selvmord og hjulpet mange ved å snakke og oppmuntre de. Dette ble en sterk bekreftelse på at Herren elsket ham. Halleluja.

Muslimsk mann og kone som matet duer.

Vi snakket med et par, vi utfordret chrisandra til å ta kontakt med en mann som satt med krykker, denne mannen satt og matet duer. Framfor han sto henne som så ut til å være hans kone. Chrisandra tok kontakt. Denne kvinnen var muslim, men hun var åpen for forbønn. Vi ba for henne og det var til stor velsignelse tror jeg.

Videre så vi ei kvinne som tigget penger, hun kunne ikke vært mer enn 30 år. Hun var en del av romfolket og snakket så hverken engelsk eller norsk. Chrisandra bestemte seg for å kjøpe kaffe til denne kvinnen. Jeg spyttet så inn med å gi henne en kvikklunsj,( tenkte at sjokolade, må jo alle like).

Mc Donalds

Vi var inne på Mc Donalds, vi frøs veldig og hadde et sterkt behov for å varme oss. Inne på MC Donalds, så vi en jentegjeng som satt og spiste. Merissa, fra Canada og jeg gikk til de. Vi kjørte igang med profetisk evangelisering og fikk så muligheten til å kalle ut gullet i dem. Vi fik lov til å kalle ut gullet og jeg tror det var oppmuntrende for de. De var ellers reserverte og litt avvisende samtidig som de var interesserte. Den ene som satt der, hadde tidligere vært i Canada og connected veldig med Merissa i den sammenhengen.

Jakob 87 år.                                                                                                                                                                                              

I mens vi gikk, stoppet Chrisandra opp en mann. Denne mannen var 87 år gammel, het Jakob og var en vekkelsesbærer som var gateevangelist. Han gikk rundt og delte ut “norge idag” aviser, samt mye annet. Det var givende å snakke med han. Han viste oss også at han denne dagen var i Norge Idag avisen. Det var givende å se han der.  Jakob delte også ut Guds Fars hjerte brev til de rundt seg. Så det er jo en ypperlig sak å gjøre, priset vært Herren.

Mannen som viste meg fingeren      

Det var en mann som vi gikk forbi, vi sa noe oppmuntrende til han, tror det var “touch” eller noe slikt, men denne mannen viste oss bare fingeren sin. – det blir jo en avvisning.

Kvinnegjengen som vi møtte ved brua

Vi møtte en gjeng med kvinner ved brygga, vi tok kontakt med de og fortalte om skattejakt, at vi har ute på. Disse kvinnene var litt mottagelige, så jeg profeterte over ei og det traff veldig, da jeg etterpå spurte om flere ville kjenne noe, fikk jeg som svar “nei takk” Dette ble litt for mye, det var for treffsikkert så vi går videre.  ( avvisning)

Muslimsk mann og kone som matet duer.

Vi snakket med et par, vi utfordret chrisandra til å ta kontakt med en mann som satt med krykker, denne mannen satt og matet duer. Framfor han sto henne som så ut til å være hans kone. Chrisandra tok kontakt. Denne kvinnen var muslim, men hun var åpen for forbønn. Vi ba for henne og det var til stor velsignelse tror jeg.

Videre så vi ei kvinne som tigget penger, hun kunne ikke vært mer enn 30 år. Hun var en del av romfolket og snakket så hverken engelsk eller norsk. Chrisandra bestemte seg for å kjøpe kaffe til denne kvinnen. Jeg spyttet så inn med å gi henne en kvikklunsj,( tenkte at sjokolade, må jo alle like).

Kvikk lunsjh & druer

I det jeg kjøper Kvikk Lunsjen, sier jeg til mannen bak kassa” Har noen sagt til deg at Jesus elsker deg idag”)? Mannen ble takknemlig for det, han het også Anders, og det hadde jeg på skattekartet mitt. Jeg tok kartet mitt fram og viste det til ham. Dette stemte i detaljer og det var gøy å kunne vise han at jeg hadde kjøpesenter og navnet hans. Han trengte ikke noe forbønn, men det var kjekt å kunne connecte med ham.  Videre gav Chrisandra kaffe og sjokoladen til den hjemløse kvinnen. (timens gode gerning)

Vi var inn på senteret, stoppet jeg et ungt par, men de ønsket ikke noe forbønn, så da slang jeg bare ut noen profetiske ord som jeg håper på var til oppbyggelse & trøst

Jenta med rosa hår

Inne på senteret, så jeg ei jente med Rosa hår, jeg utfordret teamet å be for henne, men vi var litt for trege og plutselig gikk hun videre sin vei. Jeg tenkte, vi må snakke med henne. Og nå ble det kleint og mannen kunne kjenne at det var svært streaching og ubehagelig på svært mange måter.

Jeg valgte så å ta kontakt med henne, jeg løp etter henne, og teamet løp bak meg, denne kvinnen tok rulletrappen, så da hev vi oss også på rulletrappen. Denne kvinnen tok av i stor fart og gikk gjennom Narvesen og inn på busstasjonen. Nå ved dette tidspunktet var det bokstavelig akward, for nå føltes det svært ubehagelig å gå mot henne. Men jeg gjorde det og vi gjorde det, vi gikk til henne der hun satt, sa hei og fortalte henne om skattejakten. Hun tok så til seg til profetiske ordene som vi ga og vi snakket med henne i sånn 4 minutter til hun plutselig måtte rekker bussen. Dette gjorde vi ikke fordi vi måtte, men på grunn av at det var både ubehagelig og skummelt, for å seire over frykt og for å få personlig gjennombrudd i å ta kontakt med mennesker.

Terje Liverød, tullet med at jeg skulle gå inn for noen (date) med rosa hår siden jeg stadig etterjager de både i Tønsberg, Trondheim og andre ganger på skattejakt. Hvem vet ? Kanskje det ligger noe i det?  Eller ikke, haha. Morsomt er det uansett.

De 2 guttene 

Det som dermed ble til en styrke var at i det vi gikk tillbake, gjennom Narvesen også videre, legger vi merke til 2 ungdomsgutter som sitter ved en søyle. De bli øyeblikkelig oppmuntret, den ene gutten lurte på hvilken organisasjon vi var fra. Vi fortalte han at vi drev med skattejakt og at det var for å velsigne mennesker. Han hadde tidligere vært på skattejakt og var faktisk frelst og gikk i Frikirken. Det var herlig å connecte med han. Roar var med å ba for han og vi både ba og profeterte. Senere ble han med oss på middag og på kveldsmøte. Det var tydelig at Herren ønsket å gjrøe noe gjennom ham. Han var en sånn herlig skatt! Halleluja! Men hvis det ikke var for at vi etterjaget jenta med rosa hår, så har vi nok aldri møtt han der og da. – Herrens veier er uransakelige, halleluja.

Outreach boller ute…

Vi var ute og gikk, der fikk vi ei på en gjeng som delte ut boller. De var Kristne og elsket Jesus. Da møtte jeg to herlige personer som jeg syns så kjent ut. Fant ut at begge disse hadde vært på seminaret som jeg hadde hatt på get focused. Der den ene jenta hadde opplevd dåpen i Den Hellige Ånd, så det er jo utrolig herlig at hun hadde det. Veldig fint og veldig kjekt ja! Takk Jesus.

Møtte på en til fyr der, han var vell fra Romania eller noe slikt, idet jeg tok han i hånden for å hilse på ham, fikk jeg detaljer som jeg delte om han, blant annet om at han spiller gitar og slikt. Han svarte bare, yeah, you are prophetic.

Mannen på Narvesen

På togstasjonen, falt jeg i fristelse for å kjøpe Kvikklunsjh( igjen). Da sa jeg til mannen bad disken, vet du hva, har noen sagt til deg idag at Jesus elsker deg. Mannen sa så, hva mener du, tror du det, men du er vell ikke sikker. Jeg fortalte han at jeg virkelig trodde det med veldig stor sikkerhet. Det viste seg at denne mannen var muslim og at han hadde hørt det 3 ganger før. Han fortalte at han trodde på Jesus han også, men ikke akkurat på den måten. Så gav jeg han noen komplimanger og han sa takk for samtalen da jeg gikk.

(Jeg tenker at det er virktig å bare kjøre på når en kan, gi ut det en har på hjertet)

Ei jente helbredet i ryggen:

Menstrual vi var på vei ut, sto vi i en sirkel sammen og inviterte DHÅ til å fylle oss opp med overnaturlig kraft & glede. Vi ble svært fulle der vi sto og det var nydelig.

Ei jente ved navnet Betty forteller oss at da hun sto i sirkelen og idet vi ba om at DHÅ skulle fylle oss opp, opplevde hun helbredelse i ryggen sin, hun fortalte at hun kjente varme som kom fra hånden min og fra Chrisandra sin hånd i det hun sto i sirkelen. Dette førte til at ryggen hennes ble totalt helbredet. Hun fortalte at hun hadde plagdes med ryggsmerter i 4 uker, hun hadde falt ned og skadet ryggen og nå var hun fin.

Før møtet begynte, hadde en av lovsangerne, “Knut” smerter i hånden, en slags betennelse. Vi ba for han og han ble helbredet og kunne da spille gitar uten noe smerter, så det er jo herlig! Takk Jesus.

Vi gikk sammen ut for å vitne om Guds godhet og kjærlighet. Vi hadde som mål å bli avvist, og det flest mulig gang. For når vi går ut risikerer vi å bli såret, men det er okey for Herren ønsker å lege oss. Og hvis vi er sårbare, vil vi og kunne være istand til å operere sterkere i det overnaturlige.

Flytoget

Jeg satt meg inn på flytoget, gikk å satte meg i den siste vognen og jeg var faktisk den første av alle som gikk inn på toget. Plutselig var det ei i samme vogn som meg, jeg sa hei til henne. Denne jenta var opprinnelig fra Sri Lanka. Hun skulle også reise til Værnes. Vi snakket sammen. Da hun spurte meg hva jeg drev med, fikk jeg fortalt om skattejakt, om helbredelse, om Guds kraft og om helgen i Tønsberg. Dette fanget oppmerksomheten hennes, hun inviterte meg til å sitte med henne. Så viste jeg henne video fra gata i Oslo, fra Trondheim der flere team var ute.  Hun fikk se den videoen fra Trondheim der et bein vokste ut. Det likte hun, hun hadde aldri sette no e slikt før.

Hun fortalt meg om at moren hennes var hindu, jeg snakket med henne og delte med henne det jeg hadde på hjertet om Jesus. Så spurte jeg om hun ønsket seg en opplevelse med Guds kraft, det ville hun. Hun holdt ut henda sine, inviterte da DHÅ til å komme. Denne jenta kjente da at fingrene bare gikk sammen, fikk henne til å be Jesus om å øke det, da kjente hun prikking på henda & en sterk varme som la seg på hendene hennes. Det var absolutt sterkt og heftig! For Jesus han er god og han gjør saker! Halelluja!  Delte videre med henne om DHÅ og om Jesus. Denne 20 år gamle jenta var skjønn og Jesus hadde så mye han ville gi henne. Hun hadde faktisk ikke hørt evangeliet.  Jeg delte med henne også min histore med DHÅ, hvordan jeg ble fylt med DHÅ, om tungetale og slikt. Gav henne også et Farshjete brev som jeg hadde fått av David Auke. Det ble veldig glories og gøy! halleluja, takk Jesus!  Dette er å leve Jesus livet i hverdagen, se de menneskene som er rundt en. De som Gud her vist seg for, for det er så mange han ønsker å velsigne!

Søndag- Firkirken

På morgenen fant vi at det å dra til frikirken, kunne vært en rikelig god ide. Jeg hadde selv lyst til å ta turen din for både å kunne se og oppleve det. Hadde hørt at de har møtene i kinosal, det virket veldig givende og spennende ut spør du meg:) Det er absolutt noe jeg har hatt lyst til å prøve. Takk Jesus.

Terje kjørte meg, Betty & Chrisandra til møtet, i bilen sa jeg til jentene, dere tror vell ikke at vi blir å drar på møte uten å gjøre noe. Å nei, vi skal nok stå på scenen å kalle ut kunnskapsord, de virket litt nervøse, men de tok meg ikke helt seriøst.

På møtet, ba jeg til Gud om at han måtte gi meg en åpnning, da kom en av forbeder lederne og inviterte meg til å være med å be på slutten, jeg spurte om jeg kunne kalle ut noen kunsskapsord, da tok han meg med til ledelsen, vi snakket sammen om dette og etter å snakke med 3 møteledere, fikk jeg ja.

Da tok jeg med de to jentene og vi delte fra scenen, det de delte var veldig fint og veldig givende, man kunne se at de ble berørt av det og at Jesus kom gjennom med sin kraft. Det brakte en frihet og glede. Vi kalte ut flere kunnskapsord og det var sterkt å se hvordan gjengen responderte i kinosalen hvor de satt.

I ettertid fikk vi tilbakemelding om at det var veldig bra og veldig rett og oppmuntrende, dette var førte gangen for både Betty & Chrisandra, herlig å aktivere de!  Betty var så nervøs at hun skalv, men hun valgte å gjøre dette allikavel:!