Vi hadde en utrolig velsignet tid sammen på treffet vårt i Tønsberg. Det var Onsdag 10 Juli vi valgte å møtes. Det siste året har vi hatt  nettkursene Firestarters online og Jesus Lifestyle. Som er noen heftig 6-ukers kurs som vi har hatt. Det anbefales på det sterkeste og her kan du virkelig hente mye forløsning. Vi på kurset har møttes sammen på mange webinarer der vi har bedt sammen, hørt undervisning og praktisert Åndens gaver. Flere av deltagerne kom og ble med på “ fysisk-nettkurs-treff”.

Fantastiske Eva Funda ledet dagen strålende, hun hadde ideen og igangsatte den og organiserte denne dagen sammen Veronica Sandaker som er fantastisk, mens Daniel hadde en liten finger med. Og siden Veronica skulle reise til USA, der hun er nå, så hadde vi og en send ut kveld for henne! Vi har kost oss veldig disse dager. Det har vært til veldig velsignelse, oppmuntring, glede og favør. 
Disse folka er kvalitet og det er så godt å henge sammen med de. Vi møttes klokken 15.00 og vi var sammen til sånn i 10 tiden på kvelden. Det var så fint! 


Tidligere på dagen hadde Victoria og jeg vært og gått langs brygga, vi ba for en mann som hadde vondt i ryggen og vi fikk gitt han profetiske ord som gikk rett inn i livet hans. Denne mannen ble veldig oppmuntret av at vi fikk formidlet Guds kjærlighet for han. 
Under middagen vår, var Jan Webjørn igang med å nå ut til en mann, samme med Ricco, Kim Danial, Werner ble denne mannen veldig møtt av Herren. Det gjorde sånn inntrykk på han, at vi var tilstede og fikk bedt og velsignet han. Denne mannen sa han opplevde å bli sett og han kjente på en dyp kjærlighet. Slikt elsker vi å høre og vi blir så glade når mennesker føler seg elsket! 


Vi hadde en utrolig fin tid ved slottsfjellet. Her hadde vi profetiske-leker, der vi profeterte over hverandre uten å se hvem vi profeterte over. Det var veldig sterkt! ? MY sterkt som ble forløst denne dagen!:) På kvelden kom vår kjære elskede Susan og var sammen med oss. Det var så fint å treffe henne for første gang og vi alle hadde det fint sammen og ba i lag. 
Watch out world! These people are world-changers!