Fredag 30 Oktober 2018 - GJøvik

Vi opplevde deg veldig fint å komme til Gjøvik. Vi startet med et Israelmøte den første kvelden. Her deler Sason mer ifra sitt liv, vitnesbyrd og opplevelser med Gud. Vi hadde en herlig tid i familiekirken og det var ekstra godt å bo hos Ian & Hilde.

Jeg tenker at noe av det viktigste vi i troen trenger å ha på plass, er forståelsen angående Israel. Jesus selv er jøde. Og når han bor i hjertene våre, så har vi faktisk alle en jøde boende i oss! Det er viktig å tenke på!

Møte med Sason Pochtar, Nils Bueng & Daniel Haddal Gjøvik familiekirke. Israel møte. Viktigheten av å forstå Israel i skriftene.

Slået op af Daniel Haddal i Fredag den 30. november 2018

Lørdag 1 Desember 2018 - GJøvik

Denne dagen hadde vi 2 møter. Vi delte om Israel på det første møtet og ba og velsignet folk som kom til møtet/møtene. 

Her på morgenen delte Sason videre om Israel. Her snakket vi om forfølgelse og hva vi kan gjøre i livet når forfølgelse kommer mot oss. 

Ofte opplever vi motstand fra andre. Da er det lett å plutselig bli motløs, dermed er det ekstra viktig å ikke miste hverken håpet eller motet. Men å være på nett. Samt forstå at bak forfølgelse og motstand ligger det noe åndelig. Vi har nemlig en fiende som ikke er fornøyd med oss og han prøver å hindre oss på alle måter som han kan.

På kvelden hadde vi en til samling. Her møttes vi for en spennende Israelkveld. Vi ba sammen og det gikk videre tid for å dele om Israel og forløse sannheten angående landet, fortelle om Israels historie og angående menigheten i Ashdod.

Daniel Haddal taler og deler om viktighetet av å brenne for Guds rike

Hva skjer videre på møtet ikveld? Liten opdpatering:)

Nils Bueng taler og deler om hvordan Gud frelste ham og møtte han.

Sason Pochtar deler her med oss Israel og dens betydning idag.

Søndag 2. Des 2018 - GJøvik

Denne talen her er sterk. Andrei deler her på engelsk om hvordan Gud møtte han. Hvordan han kom til Israel. Samt om hvordan han møtte sin kone. 

Andrei taler også om biktigheten av å velsigne Israel og bruker en del bibelske vers fra både Jasja og Esekiel. Se og lær! Dette er god og sterk åndelig mat og føde.

Nå på denne dagen var også Andrei kommet med sin kone og sin lille datter på 2 år. Andrei delte og talte, han fortalte sitt vitnesbyrd. Jeg kunne se at det gjorde inntrykk på de som hørte ham. En kan her merke en mann som har vandret med Gud. 

 

Søndag 2. Des 2018 - GJøvik

Kveldsmøte på Visjon Norge. 
Vi kjørte videre til Drammen for å vær med på Studio direkte. Inger Hanvold var programleder. Dette ble en fin og styrkende opplevelse. Vi fikk kontakt med andre spennende troende. Jeg var først inne og fortalte litt om barne TV og jule kalender som vi hadde laget med barna. 
Dertter var Nils Bueng inne for intervju. Han delte veldig sterkt sin frelseshistorie og fortalte om kraften og viktigheten av bønn. Hvor viktig det er å be for familie og de rundt seg. Nils som har vært så ødelagt i sitt liv, opplevde hvordan Jesus reiste han opp til å bli den manne han er i dag. Nå reiser han jo rundt om evangelist blant samene. 
Så var vi inne, Sason, Andrei og meg. Jeg tolket de. Sason tolket jeg fra hebraisk og Anders fra engelsk. Vi hadde en fantastisk tid sammen her og det var sterkt å se hva slags påvirkning det hadde. VI kjente Guds kraft og nærvær veldig sterkt under hele opptaket! 
Takk Gud. 
Etter programmet måtte vi kjøre tilbake til Gjøvik. Til sammen brukte vi 5 timer på turen. Det var langt, svært langt! Men så verdt det. Vi havnet ikke i seng før 3 på natten og måtte ta videre fly klokken 7 på morgenen. Så mye søvn ble det slettes ikke.