Nettevangelistene på misjonstur til Nord-Norge

Mens andre er på sommerferie, har evangelistene Levi Jensen og Daniel Haddal bestemt seg for å reise nordover for å se vekkelse og frelse blant nord-norske ungdommer.

Levis Jensens ministry er en av Norges mest kjente kristne virksomhet. I denne tjenesten står Levi Jensen sentralt som evangelist, der han når mange tusen ungdommer og unge voksne med evangeliet. Med over 1 million åpninger på Snapchat månedlig og over 1,3 millioner visninger totalt på sin YouTube-kanal, får Levi Jensen spredt budskapet om evangeliet til unge rundt om i landet.

-Vi ønsker å se Norge frelst og med dette i tankene setter vi nå kursen mot Nord. Det er en nød i Norge og ungdommene trenger Jesus. Vi skal være flere uker på tur og besøke flere byer blant annet sikter vi inne på Brønnøysund, Lofoten, Helgelandskysten, Mosjøen, Mo i Rana , Fauske og Bodø forteller evangelisten Levi Jensen med iver!

-Glory to God! Norge skal bli frelst!, proklamerer Jensen på karakteristisk vis.

Med seg på turen har han med seg evangelisten Daniel Haddal som kommer fra Mo i Rana.

-Jeg kjenner meg veldig ledet til å bli med på denne turen og føler at noe skal forløses i nord. Norge skal se vekkelse og jeg kjente en veldig bekreftelse og ledelse på å være med på denne turen til Nord-Norge forteller Haddal.

På denne turen blir også ungdomspastor fra Fauske Elin-Therese Slotten, med på flere deler av turen. Hun skal hjelpe med blant annet koordinering og oppfølging av nyfrelste.

Norge IDAG kommer til å dekke evangelistene på reisen. Du kan følge dem videre på Levi Jensen sin YouTube-kanal og på Daniel Haddal sin offisielle Facebook side.