Å være på Oase dette året, har gitt meg veldig mye! Jeg kjente i hjertet mitt at jeg skulle dette året ta turen til Oase. Jeg visste ikke helt hvordan det skulle gå til, men visste at Herren sin forsørgelse aldri kommer for kort.

13690953_10153556142210706_5683351186634350634_o

Supresea Sithole
Det var en fin opplevelse å både se og treffe Surpresa. Han er en sånn vidunderlig person som stråler Guds herlighet. Han har gitt ut bøker og har mange taler av hvordan Guds inngripende kraft har kommet over Ham for å frelse Han fra enhver fare.

Budskapet til Supresease var sterk på mange måter, hjertet Hans uttrykket en glede av å tjene Gud, samt viktigheten av frihet. Han delte om at Guds ord til Norge var at de skulle bli satt fri. Fri til å tjene Ham slik de er kalt. Frihet for evangelistene å kunne reise seg og en frihet for de som er kalt av Herrens mektige navn! Jeg syns dette var svært mektig på mange måter! Og det uttrykket en takknemlighet for Gud vår far.

Advarsler
Vår Land hadde mange skeptiske artikler rettet mot Sithole, der det var sterk tvil på om døde hadde blitt reist til livet ved bønn! Her kan en lese flere artikler som var på trykk under Oase tiden. Til og med VG TV filmet hendelsen, samt NRK TV, Supresa var og å se på dagsrevyen.

Yeah da var en på plass på Oase. Good times. 🙂

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Good times Oase:)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Helaing prayer:)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Yes, da var på plass på Oase.

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Fantastisk bibel lesning 🙂 fire fire

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Seiersangen:) let us heal the sick

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Hei Marianne:)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Gode tider på Oase:);

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Skattejakt
Jeg dro sammen med flott ungdommer, Sol og Mathias. Dette var deres første gang på skattejakt, vi gikk så ut og fulgte ledetrådene som vi hadde fått! Vi fant flere skatter.

Vi ble ledet av ledetrdene til å gå i retning av gamle byen. Der møtte vi Elisabeth Dvergsnes, hun hadde flere match i skattekartet vårt, samt at jeg tidligere hadde tenkt å skrive ned navnet Elisabeth med så skrev jeg ned navnet Elise istedenfor. Vi ba for henne og hun ble oppmuntret og velsignet av dette møtet.

Avvisning:
Mens vi var i gamle byen tok jeg kontakt med flere mennesker. Det var tre personer som satt ved en trapp. Jeg sa til de: “Hei mitt navn er Daniel, vi er med på Oase og vi ber for mennesker”. Trenger dere bønn for noe? De svarte, Nei! Hardt og brutalt. Så sa jeg videre, hvordan har dagen deres vært. De sa: Det er nok nå! Gå videre! Så var de veldig harde og de følte frekke ut. Men sånn er det når en går og profilerer Jesus-navnet blant mennesker! Da vekker det opp mange reaksjoner. Og blant mange kan disse reaksjonene, bli destruktive, harde og tøffe!

Skatten:
Vi kom så til kanonene ved gamle byen. Der var det en mann som gikk bed en kompis og noen barn. Vi stoppet han siden han hadde blå jakke på seg, eller blå kledning, husker ikke helt hva det var. Denne manne var svært positiv og ønsket gjerne forbønn fra oss. Det å be for Ham var en herlig opplevelse! Jeg kjente at det gjorde godt i hjertet! Det var en sånn god følelse! Han ble glad og oppmuntret.

Helbredet i ryggen
På vår vei tilbake, møtte vi på noen flotte mennesker! De selv var deltagere på Oase. En av de hadde vondt i ryggen og var støl, vi ba for ham og all stølheten ble borte.

Vi ba og for ei som hadde vondt i nakken, men hun merket ikke noe forskjell. Men selv satt hun pris på å bli bedt for.

Vi kom så tilbake til camp-området. Der var det noen jeg kjente igjen fra Levanger. Mannen hadde vondt i ryggen og kvinnen vondt i nakken! Vi ba så for de og de ble oppmuntret. Kvinnen kjente en kraft som strømmet inn i knærne, siden hun hadde vondt der. Men hun kunne ikke teste det ut. Senere delte hun et sterkt vitnesbyrd av der Jesus hadde helbredet kjeven hennes! Det var jo helt fantastisk å høre! Tenk at Jesus hadde gjort dette:

 

Helbredet av Jesus! Takk Jesus:) hurra. Sterk #helbredelse #godhet

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Vi var på skattejakt og det var fantastisk:( #helbredelse #risk #oppmuntring

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Healing on the streets

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Morten Edvarsen, prest i Tønsberg Frikirke, delte så fint om skattejakt! Tilstede var det godt over 30 mennesker, de fleste over 60 år og de ønsket å være med på skattejakt. Vitnesbyrdene av hva Jesus hadde gjort, vellet fram og det var en stor begeistring blant folket. Der svært mange ble møtt, oppmuntret, glad og møtt av Herren. Mange fikk for første gang erfare at Herren ledet dem til en skatt! Og flere fikk se at Jesus brukte de til å formidle helbredelse.

Navnet Henrik

En av de ledetrådene som vi hadde, var navnet Henrik med grønn shjorte. Jeg gikk så rundt for å lete etter vedkommende! Men fant han ikke. Men senere på kvelden, fikk jeg en friend request på Facebook. Dette av en mam med navnet”Henrik” og som hadde en grønn shjorte som profilbilde! Da skjønte jeg at dette var skatten. Jeg skrev straks til ham om han hadde vondt i ryggen, men det hadde han ikke. Men at han samme dag la meg til på facebook måtte jo bare være Gud!

2 kvinner på en benk.
Vi gikk så til en benk og der satt det 2 kvinner, den ene hadde vondt i ryggen og den andre hadde vondt i armen. Vi ba for dem og begge ble bedre, men ikke fullt ut bra. Takk Jesus.

Elles var det flere som opplevde å motta forbønn.

En tenåring som var med på tenoase, hadde vondt i armen sin, vi ba for henne og smertene ble borte! Takk Jesus for det.