Mens vi var ute på Encounter team 2012, var vi i Fredrkstad på Oase stevnet. Vi fikk der se at Gud gjorde mirakler og at Han var tilstede med sin kraft. Vi hadde ansvaret for helbredelsesrommet inn på Oease bygget ved bassenget. Der ba teamet mitt for folk. Her er litt vitnesbyrder om hva Gud har gjort gjennom teamet:

– Ei dame ble helbreda fra trykk i hodet. Hun ble bedre mye bedre.

– Ei jente hadde symptomer på bihulebetennelse med masse press i hodet. alt presset forsvant og nesa ble betraktelig mindre tett etter forbønn.

-En gutt på ca ti år hadde slitt med smerter i sine knær i to og et halvt år. Han hadde store problemer med å bevege knærne, og kunne ikke strekke ut beina. Gutten sa at knærne kjentes helt fint. Under forbønnen følte at noe beveget seg i knærne. Først be han litt bedre, deretter ble han helt bra og han kunne strekke ut beina. Da vi ba for han fikk vi med ei jente som hadde blitt bedre fra ME sykdom til be sammen med oss.

– Vi ba for ei kvinne som hadde operert beina sine for noen uker siden og hun ble mye bedre.

– Ei dame ble momentant helbredet fra hofte smerter.

– Ei jente som hadde vrikket anklene for noen uker siden, hadde nå en vond ankel. Vi ba for henne og hun fortalte oss at alle smertene var borte fra ankelen. Denne damen var en danser og hun testet ut helbredelsen ved å være med på en hel aerobic time og så hadde hun ingen smerter i ankelen. Katarina på teamet vårt fikk også et kunnskapsord om at hun var en danser.

-En gutt fikk bedre bevegelighet i beina.

– Magnus Danielsen profeterte over noen på healing room og dette passet helt bra inn.

-Dame som hadde skuldresmerter kjente Guds kraft og kjente lettelse av dette.
-Folk som hadde vært inne på healing roms var så oppmuntret at de hentet foreldrene sine og at vi skulle få ord til de.