SONY DSC
For at jeg skal komme med ut av komfortsonen, så er jeg med på saker jeg egentlig ikke kan! Jeg er da med TX og knuser stein for Jesus! Jeg må være ærlig å innrømme at dette er streching! Det strekker meg skikkelig og det er derfor jeg er med på det! Skal jeg gå lengre, må en strekke seg og leve utenfor komfortsonen!  Det å se mer enn 30 mennesker ta imot Jesus, gjør at det er så verdt det!  Selv fikk jeg forstuet armen i stuntet og var redd for brudd, men takk Jesus - Herren helbreder. 
9 September hadde TX-vikings show i forbindelse med 1000 års jubileumet av da Olav Den Hellige grunnla Sarpsborg. 
Da har jeg vært sammen med TX- VIKINGS på deres kampanje disse dagene. Har joinet de og vært aktivt med på skole besøk. Delt ut flyers, invitert ungdommer og barn til møtet som vi skulle ha på kvelden.
 
Siden det er offentlige skoler, så kunne vi ikke dele offentlig om tro og navnet Jesus. Vi gikk da ut og hadde et forebyggende kampanje møte mot mobbing, alkohol, stoff, misbruk osv.
 
Jeg delte om den tiden jeg hadde blitt mobbet. Selv har jeg blitt ekstremt mye mobbet, dette både på barneskolen og ungdomskolen. For meg var det et helvete. Ofte grudde jeg meg til timene på skolen. Venner hadde jeg lite av. For fakta var at jeg ble et mobbeoffer i mer enn 10 år av livet mitt. Det er kun Gud som vet hvilke sår dette påførte meg, men ved Guds nåde og Jesu kjærlighet, har Herren kommet med legedom inn i livet mitt på disse feltene.

Se video av da vi delte på skolen

SONY DSC
På et av skolebesøkene slo Morten Borg og kallet till med en head bang. Han endte opp med å blø, blodet spruta! Det så alvorlig ut! Og da gikk det opp for elevene, åja - dette er ekte!dette gav inntrykk og ektehet!
- halleluja, takk Jesus!
 
 
TX Vikings Daniel Haddal
                                Selve showet
Fredagskveld, i forbindelse med 1000 års jubileum hadde vi show. Det var en god del som kom og så på og det var herlig. Jeg var veldig spent, men du verden hvor bra det gikk! Jesus kom og nærværet var dynamisk. Vi kunne føle og kjenne hvordan Guds kraft berørte oss. Samt vitnesbyrd ene til gutta på teamet var sterke. Dette var en god frukt og Guds Ånd var tilstede.
 
Evangeliet ble forkynt på en radikal og sterk måte. Tilbakemeldingene som vi fikk av arrangørene var at dette var en åpen himmel
 
- 2 jenter i 20 årene  ble dypet berørt av Guds og gråt etter showet.
- mer enn 30 personer strømmet fram for å frelsesinvitasjonen. Utrolig fint!
- gutter fra barneskolen kom og var så giret for å ha vært med på showet.
- ba for to jenter, de ble mobbet. De gikk i 5 klasse. Jeg ba om at de måtte bli fri! De sa- kunne ønske han som mobbet meg var her og hørte dette!

Thure Eriksen gjør en fantastisk jobb som leder for TX- VIKINGS. De er til sammen mer enn 50 deltagere som er med i stiftelsen. Tx-vikings reiser Europa rundt med dette budskapet. 1000-er på 1000-er blir frelst og møtt av Jesus! Herren er tilstede og nærværet er ekte og fantastisk


Hva tenker jeg? 
Dette er døds kult, det å kunne vise mennesker evangeliet gjennom rå styrke er gøy, mektig og sterkt.  Halleluja! Jeg liker det absolutt. Det gir både troverdighet, glede og tillit. Jeg storkoste meg. På kvelden da vi skulle knuse stein, slo jeg litt feil og forstuet hånden. Heldigvis fikk jeg forbønn og ble mye bedre dagen etter:)! Hurra for det !
- jeg følte og at jeg ble aktivert på et vis.
- å se teamet igjen var nydelig! Er glad i disse gutta! 
- å være med Thure og hans familie var herlig, gjorde godt med hjertet mitt! 
Thure Eriksen - Ice Breaker
Thure Eriksen - Ice Breaker

Tanker før showet

Se showet her på facebook live

Flere bilder - Foto: Morten Johansen

Mine tanker angående showet