Du verden for noen herlige dager. Jeg har nå personlig vært vitne til at Norge skal bli forvandlet. Under møtene som var på Revival Alliannce, Oslo ble mange mennsker berørt av Guds kraft. Det var rett og slett å herlig å kunne være vitne til dette! Mer enn 1000 mennesker kom for å bli istandsatt til å forløse vekkelse over Norge. Med talere som Bill Johnson, Che Ahn, Rolland og Heidi Baker ble dette en meget sterk forløsende event.

Bill Johnson Torsdag 19.00

Yes, nå er det Torsdagskveld og første møtet. Her filmer jeg ifra møtet og intervjuer en del deltakere samt at jeg treffer folk og slikt, veldig trivelig. her i videoen kan vi også se og høre vitnesbyrdet av det mektige Jesus gjorde med Adrian som ble helbredet fra rullsetol, takk og lov. Gud er bare så god. Anbefaler deg å se denne videoen. Det var en sånn hunger når jeg filmte at dette klippet har blitt delt mer enn 50 ganger på Facebook. Anbefales! Du får og med lovsangen og nesten hele talen av Bill Johnson. 

Bill er som en far for denne Guds-bevegelsen, Johnson forkynte om hver god Gud virkelig er. Vi som troende har enda ikke fattet bredden og dypbden av Guds godhet. Hadde vi visst hvor god Gud virkelig er, ville det har revelusjonert livet vårt. Og her får vi talen, nettopp denne sterke vinklingen av Guds godhet, hvor god Gud virkelig er! Takk og lov. For en ting er sikkert, Gud er god! 

Heidi Baker. Fredag 10.00

Kvinnen av vekkelsen av Mosabiuq deler her med oss om det å ha visjon. Hvorfor skal vi ha en visjon? Hva er grunnen for å drømme sammen med Gud? Meget sterk tale av Heidi Baker som jeg tror sikkert vil oppmuntre deg. Jeg anbefaler deg å skrive ned hele talen. Ta notater og la dette synke ned inn i din Ånd. Hvorfor streve nå du kan partne sammen med Himmelen? Se på hva Jesus gjør, drøm med Gud og la Han gå sammen med deg! 

Jeg lå hvilende og lyttet til denne talen og jeg kunne kjenen hvordan det trykket seg inn i min Ånd, mer og mer! Viktigheten av visjon! En kan aldri få nok av det! Vi trenger å drømme med Gud! Få opp øynene og drømme mektig med Herren!

Veronica Sandaker & Co

Her intervjuer jeg flere om hva de tenker om det å være tilstede her på Revival Alliance. Svært mektig og sterkt å se og høre hvordan Gud har berørt den enkelte. Sandaker, kom nettop fra Heidi Baker sin base i Afrika, der opplevde hun svært store ting! Takk og lov

John Arnott - Fredag 14.00 

John og Carol Arnott har stått i en mektig bevegelse og vekkelse siden 1994, etter at Den Hellige Ånd falt med kraft. Her deler John Arnott fra hjertet sitt om viktigheten av å holde fokus på Jesus. John Er en mann med intigritet, 76 år gammel, deler han som en helt om Guds godhet. Arnott har blitt mektig brukt av Herren til å skape historie og gjennom livet sitt inspirerer han tusenvis om ikke millioner om å søke nærmere Gud. 

Rolland Baker 15.30

Her deler jeg (Daniel Haddal) om hvordan det var å høre på Rolland Baker, jeg gir her en oppsumering av hvordan jeg opplevde møtet, av hva jeg fikk ut av det! Tror dette kan være til oppmuntring for deg!

Møtet med Rolland, var helt villt. Om du tror Heidi Baker er rå, wow - se på mannen hennes Rolalnd. Han lever og puster for Jesus. det jeg sitter igjen med etter å ha hørt ham, er nettop dette.

"Om jeg mister alt, har jeg Jesus" "Jeg bryr meg ikke om tjeneste, livet, kun Jesus"  "Hver dag ønsker jeg å bli bedre kjent med Jesus"

Alt dette her, var til utrolig oppmuntring for meg, jeg kjente en stor gelde av det hele. Under talen, lå jeg framme på scenen, fylt av Den Hellige Ånd kraft, mens jeg erfarte Guds glede og fred.

Jeg tror nok at denne talen her, var den som hadde mest impcat på meg! Dessverre, har jeg ikke live-stream videoen til denne. Men jeg prøver så godt jeg kan å gi en god oppsumering:)

John Arnott - Fredag 19.00 

John og Carol Arnott har stått i en mektig bevegelse og vekkelse siden 1994, etter at Den Hellige Ånd falt med kraft. Her deler John Arnott fra hjertet sitt om viktigheten av å holde fokus på Jesus. John Er en mann med intigritet, 76 år gammel, deler han som en helt om Guds godhet. Arnott har blitt mektig brukt av Herren til å skape historie og gjennom livet sitt inspirerer han tusenvis om ikke millioner om å søke nærmere Gud.  

På dette møtet blir mennesker helbredet ettersom Jesus kom med sin Ånd og leget mennesker med sin kraft. 

Stu Glassglow Lørdag 10.00

Stue, som er pastor i Catch The Fire i London, deler her med oss om Guds rike. Denne talen var mektig, den er kraftig, handler om mirakler, Jesus, nåde, kraft, disippel og mye mer. Veldig sterkt å lytte til dette her. Min mor syns at dette møtet var helt kanon! Og det syns mange flere. Jeg tror at det er mange gullkorn å kunne her, ettersom det er et meget sterkt budskap om intimitet med Jesus. 

Sue Ahn - Lørdag  14.00 

Gift med den kjent vekkelsesbæreren Che Ahn, deler hans kone Sue om vekkelse og familie. Hvorfor trenger vi hverandre? Trenger vi familie? Hvordan kan vi løpe sammen og å kunne vandre i det kallet Gud har for oss. I talen til Sure, oppfordret hun alle de single til å komme fram. Flere hundre jenter og mange gutter kom fram i det de fikk velsignele til å kunne finne noen å stifte familie med. Mektig! 

Veldig bra tale og anbefales på det sterkeste for deg som ønsker å forstå vikigheten av vekkelse og familie. Hvordan vi kan etablere en familie kultur i mengheten. 

Håkon Fagervik Lørdag 15.30

Her deler vår egen Håkon Fagervik på dette stevnet. Utrolig mektig Håkon kommer med. Håkon er en anerkjent evangelist i Norge og har hatt veldig impact både på nasjonen, enkeltmennesker og andre flere land som Fillippinene. Håkon deler om hemmeligheten bak Guds kraft, nemlig et sterkt bønneliv. lytt til denne talen og bli inspirert til å be og søke Gud. La deg bly fylt opp ovenfra! 

Che Ahn - Lørdag  19.00 

Che Ahn, aposter, pastor og vekkelsesbærer! Som har hatt impact og har impact på tusenvis av menigheter og titalls av nasjoner. Mektig å høre om hvordan Che Ahn ble møtt av Gud i det han var i Toronto i 1994. Fantastisk å høre dette her! Che Ahn deler her om viktigheten av å kunne nå til ledere, nøkler om å ikke bare se vekkelse, men reformasjon. Å kunne forandre landet, samfunnsområder osv. Mektig tale verdt å høre! 

CHE AHN Søndag 10.00

Fantastiske sannheter, innsikt, ideer og forståelse for hvordan vi skal kunne forandre nasjonen. Hva er nøklene for å kunne nå ut til ledere. På dette møtet, ble mer enn 200 av brennende kristne kalt ut til å bli apostler i Norge. Dette gledet meg stort, Che Ahn forløste apostlene til å virke i landet. Og det mektig, jeg er så utrolig takknmelig for å kunne erfare og være tilstede på dette møtet! Gud er så utrolig god. Dette er utrolig og fantastisk! 

Carol arnott - Søndag 14.00 

Carol arnott, som sammen me John Arnott er stifterne og grunnlegerne av Catch the fire i Toronto. Å lytte til Carol er en fryd. Jeg vare fremme og lå ved scenen, jeg lå i Guds nærver mens hun talte så mektig om budskapet av tilgivelse, det å være en Josef. Hva med Josef som ble så urettferdig behandlet? Hadde  han noen grunn for å være bitter så var det Josef, ut ifra alle de forferdelige hendelsene mot han, svik, mord, fengsel, forrederi osv. Gav ikke Josef opp. Og han lot heller ikke hat vokse fram i sitt hjerte, men han var trofast og elskverdig på en sånn mektig måte! Han stolte på Gud i alt og lot ikke omstendighetene bedømme eller lede han på noe vis! Dermed fikk Gud kront han til Faros høyre hånd og han fikk berget tusenvis av liv og Israelfolket:)! 

 

Carol Arnott Søndag 19.00

Dette var det siste møtet på denne mektige konferansen. Dette var helt unikt og rått. Du verden for en mektig opplevelse! Her talte Carol med Fire og autoritet. Temaet var dåpen i ild. Så utorlig mektig. Skulel du ønske å se mer så klikk på linken, jeg skrev nemlig ned store deler av talen hennes. dette var mektig og veldig sterkt! Anbefales! 

Her kan dere se både meg og flere erfare kraften idet Guds Ånd falt over oss!