Ja, da er vi på nye høyder av dagen. Gud er god. Jeg satt igjen med en utrolig god følelse etter Lørdagen. Med alt som skjedde den dagen. Det var stort! 
Jeg var med på søndagsmøtet i Hokksund hos Visjon Norge. Jeg delte litt på møte, noen vitnesbyrd i forhold til hva Herren har gjort igjennom Jesusgjengen, barne-TV serien.

Rich Vera kom og talte på møtet. Det var veldig sterkt, han hadde flere sterke vitnesbyrd som han kom med! 
Han ba for alle, da jeg ble bedt for, kjente jeg hvordan Herrens kraft berørte meg på dypet. Jeg kjente hvordan Gud forfrisket min Ånd og jeg ble fylt opp. Det var som å få en herlig dusjh. Jeg lå i lengre tid i bakken og bare kjente hvordan Herren fylte meg før jeg dro opp:

Lunsjh  Var å spiste med denne flotte gjengen her, Rune, Martin, Liv Heidi, Joakim, Hanna og Veronica. Her spiste jeg stekt kylling med pomm fri. Vi var så salige og fylt opp at vi fortsatte møtet ute blant folket så og si. Det var godt å bare være der. 

Kveldsmøtet  På kvelden kom Martin Røe og jeg inn døren på Senterkirken i Hokksund, Levi Jensen var der. Jeg hadde tatt vare på bibelen hans, så han ble takksom for å få den tilbake, bibelen til Levi Jensen er nok den mest bladde utfylte bibelen jeg har sett før. Helt fantastisk! 

Levi Jensen ble spurt av Jan Hanvold til å komme opp å tale – utrolig sterkt det Levi taler om, når han snakker om dåpen. 

Rich Vera talte sterkt på kveldsmøtet,  Flere mennesker opplevde befrielser. Mange ble bedt for og det var sterkt å se hvordan Gud berørte menneskene på dypet. Herren er så god og han er mektig! Jesus er kongens konge.

Selv jeg fikk flere berørelser av Guds kraft der jeg ramlet over ende og bare lå i Guds nærvær. Det var en hendelse der Veronica spurte meg mens hun var på scenen om jeg kunne komme og ta imot brillene til Rich, jeg gikk så framover, men ble så truffet av en usynlig kraft, så rygget jeg tilbake. Og Vipps så falt jeg på gulvet med kneskålene mot bakken- uten å få vondt. Der lå jeg pg kjente på en dyp fred, mens jeg følte hvordan Jesus fylte meg opp med sin Hellige Ånd. Jeg klarte ikke å reise meg fysisk. Jeg satt liksom limt på gulvet. Der lå jeg i lengre tid, helt til Levi Jensen kom og løftet meg opp og sa at nå måtte vi opp på Green-room å spise. 
Jeg var så fylt opp med Guds kraft st det var vanskelig å gå, men jeg klarte å ta stegene. Det var utrolig sterkt! Jeg kjente Herrens fylde! 
Jeg tror Gud kommer til å virke mektig i tiden framover! Gleder meg over alt det Gud kommer til å gjøre! 
Så dette var en meget velsignet dag! Gud er så god:):):) Hallelujha:):):):) priset være Herren!