Idag var den store dagen, der vi skulle ha innspilling av episodene jeg hadde forberededt meg lenge for denne dagen. 
Jeg gikk rundt og øvde litt før finalen, du verden, det å spille TV-serie er ikke bare bare. Det er temmelig utfordrende og veldig spennende. Det er så viktig, og jeg har gledet meg til dette og samtig er det litt’press’ man skal liksom huske replikkene og mange tusen skal se dette! 


Det gikk utrolig bra på settet, vi skulle egentlig være ferdige til klokken 19.00, men ting tar tid og mer tid, så vi sto på som noen helter helt til klokken 22.30, vi sto på som noen helter og scenen var utrolig varm. Det var en veldig velsignelse å være til stede der!  Tenk at nå skal tusenvis av barn bli inspirert av Jesus igjennom denne serien her. Wow-Gud er så god:)! 


Episodene vil komme på TV i September 2019.


Nå på kvelden kjenner jeg meg så lettet pg glad av å være ferdig med settet. Det gikk bra med replikkene, men kjenner jeg skal lære meg nye huske-teknikker for manus, så blir dette veldig bra! 
Her kan du se en tidligere episode bi har spilt inn 

Episode 1 – Bønnesvaret
Episode 2 – Basar 
Episode 3 – Skattejakt