Ukas rapport fra Israel - se video:

Da er vi her ved Rishon Letzion og har show i denne nyplantende menigheten. Mer enn 100 mennesker kom og menigheten har til vanlig 50 som går der. Her fikk vi delt om korset, evangeliet og det ble stor jubel for oss når over 20 kommer fram for å ta imot sin frelser Yeshua!

På møtet ble fler helbredet og mirakler skjedde. Det var mektig å vitne til hvordan Herren vitnet med sin Ånd og se hvordan mennesker ble berørt av Yeshua! Wow- for en velsignelse å kunne være med å bringe de gode nyhentene til menneskene! 🙂 

Møte introen

Rapport fra møtet

Forkynner evangeliet for over 550 muslimer

                                                         Utenfor komfortsonen
Vi endte opp ved en by som heter for Efraim. Den byen besøkte Jesus og overnattet der se Johannes 11:54 - . Der åpnet det seg en spennende dør og vi endte så opp med å ha et show i en arabisk- muslimsk landsby, rett utenfor en moske 20 minutter unna. Dette var uten direkte militær beskyttelse. Vi forsto alle på teamet at dette var risikabelt. Der skulle vi stå framfor flere hundre muslimer og forkynne om Jesus. Vi forsto at vi kunne ha blitt kastet stener på og i værste fall blitt drept. Vi tok sjansen da vi kjente en fred for dette. Flere på teamet hadde fått en sterk fred over dette møtet. For min del, var jeg så utenfor komfortsonen som jeg ikke hadde vært på veldig lenge. Jeg ble virkelig strekt, og jeg hadde et valg, skulle jeg la frykt dominere meg eller Guds kjærligheten for disse menneskene som trengte å høre evangeliet om Kristus!

Møtet ble slett ikke til en skuffelse, da omtrent 600 mennesker var samlet og fikk hørt evangeliet og det utrolige for min del, var at alle sammen var positive. Da Thure spurte om hvem som ville ta imot Jesus, responderte omtrent 200 av dem med åpenhet til frelse! utrolig!
Det som og var kult, var at dette ble filmet av mange med deres mobiltelefoner, som da gjør at de kan se møtet igjen og igjen.

Thure selv sa at dette måtte han klype seg i armen for flere ganger! Du verden for en glede! jeg fikk her gitt klem til flere titalls av arabiske barn og jeg sa til dem, jeg elsker dere! Dere er elsket! Og de tok imot. Tenk at jeg fikk muligheten til det!

“Det er når en er utenfor komfortsonen at Guds nåde virker sterkest”