17. Mai i Kristiansand

Du verden for en 17-Mai dette har vært. Min venn Roger spurte meg, - Daniel hva syns du om å feire 17. Mai i Kristiansand. Jeg måtte da fortelle at det var den beste 17-Mai feiringen jeg har hatt! Dagen var nydelig. Wow! Hva skal en si. Jeg feiret med omtrent 60 personer som jeg omgikk. Samt deltagelse av Jesus tog og mange gode venner! Og nye venner som jeg fikk!
For en dag, fikk vitne til frieri, fyrverkeri og glede! Gode venner. Vi gikk rundt i gagene og sang Lovsang! Det har jeg aldri sett før! Du verden for en flott by Kristiansand er! for en frihet! Til slutt så vi på fyrverkeri og danset! Det har vært så bra!. Mange dager kan være tunge, da er det herlig med dager som er så gode!

Vi begynte dagen med Frokost samling, deretter gikk vi rundt med Israel flagget og flagget det høyt! Dermed grilling hos Halvi og Kari, så Bønnens hus, dretter Jesus tog med tilbedelse - etter på det Grilling og fellesskap hos Flotte venner! Deretter fyrverkeri og herlig gledelig sammenkomst! Følte vi gikk så i ledelsen! Enormt i ledelsen! Ledet av Gud Ånd hvor hva og hvor vi skulle! Herlig når Gud er med i alt en gjør! !
Så hipp hurra for 17. Mai

Denne videoen her er svært sterk. Den varer i godt over 40 minutter og vil gi deg et godt inntrykk fra 17. Mai dagen 

Live your life rejoicing!

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Hipp hipp hurra. Hurra for Jesus

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Glory

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on