Så gøy å se Vibeke igjen! Fantastisk!

I dag var det fortsettelsen av å øve på manus til Jesusgjengen, jeg var ved nasjonalteateret og øvde der. Jeg var i Oslo i dag. Jeg tok toget og hadde avtalt å møte Vibeke. Det var veldig fint å se Vibeke hjem. Jeg hadde ikke sett henne på tre år. Mye har skjedd på tre år. Vibeke kom til tro på Jesus sommeren 2016. Det var en sommer da Miguel Jonas Lise og meg var sammen og virket for Guds rike. 


Den sommeren så fikk vi med at Vibeke og hun fikk et start møte med Gud. I ettertid har gått på bibelskole på Grimstad. Det er en også Farstad dette år. Det var veldig kjekt å treffe henne igjen. Og vi minnes godt sommeren 2016 som ble startet vendepunkt for Vibeke. Gud er god. Klikk her for å lese om hva som skjedde i 2016 på tidlig ligger blogg. http://www.kingdomlifestyle.org/jesus-moter-vibeke/

Jeg fikk også prøvd meg på en sparkesykkel. Jeg leide meg en elektrisk sparkesykkel og Vibeke og jeg kjørte på det, det var svært gøy og gikk veldig bra og jeg kjørte hele veien til Pilestredet for å treffe min venn Eirik. Halleluja forresten.


Senere på kvelden ble invitert på middag hos Eirik Larsen. Eirik er en god venn av meg og han brenner for Evangelie 1. Vi hadde en god tid sammen da vi spiste pizza sammen med andre venner fra menigheten Diana og Philadelphia. Gud er god. Vi satt og så sa men også på Jesus gjengen. Det var veldig fint og veldig oppmuntrende. Gud er god.