Her er jeg sammen med TX-Vikings og Levi Jensen

Vi kjørte til Moss. For å ha et nytt meetup der. Det regnet veldig fælt. Så vi fikk brukt en kafé, som heter for kafé Jonas. Der fikk vi være. Og det var til veldig velsignelse å være der. Det var fint å se hvordan Gud kom med sitt nærvær. Det kom ikke så mange, Men vi var over10 personer. 


Jeg fikk her delt om Jesus. Jeg delte evangeliet, og så hadde vi bønn for de som var der. Så dette ble en fin tid og streamet live til både Facebook og YouTube. Se talen fra meetup av Daniel Haddal her: 


Se intervjuet med Levi Jensen her: 


Intervju av Ole Eriksen. Her fikk jeg spurt Ole Eriksen litt om hvordan opplevelsen har vært av å være sammen med Levi Jensen, lytt til intervjuet her: 

På kvelden så var jeg sammen med vikingene også reiste jeg til Tønsberg.

Pastor og evangelist