Levi Jensen var 1 ukes til i Østfold og det satte sterke spor blant mange!Mange ulike kristne mennesker har ulike oppfatninger angående Levi Jensen. Her deler Thorbjørg ettersom hun har fått lov å både bli kjent med Levi Jensen sitt virke og tjeneste.

Torbjørg Ileby Eriksen

Thorbjørg er en troende forettnigsdrivende i Fredrikstad. Denne uken har hun vært sammen med Levi Jensen på ulike meetups og hun har fått et nærmere syn til hans virke.

-Hvordan opplevde du Levi sitt arbeid?  -jeg lurte sånn på hva slags greier dette var og jeg var ganske skeptisk. Men du verden hvor glad jeg har blitt i dette arbeidet. Jeg har fulgt Levi Jensen i flere dager. Og er svært takknemlig for at han kom til Østfold og Fredrikstad. 
Jeg ser at dette en mann som brenner for at ungdommene skal møte Jesus og ha det godt i livet sitt. Dette er tydelig et kall som Gud har lagt ned i Levi. Jeg er vært begeistret for dette arbeidet. 


-Har du fått sett noen bli frelst igjennom Levis Ministry?  -Ja jeg har sett flere som har blitt frelst. Flere har ringt på telefonen og bedt om frelse. Og flere har blitt frelst på meetupene. 


-Hvordan har meet upene vært for deg?  -Det har velt nytt for meg, jeg syns det har vært spennende. Og jeg syns Levi er ekte og ungdommene er glade i ham. Jeg tror Levi er som en Fars-figur for mange av ungdommene. Dette har vært veldig bra. 


-Hvordan opplever du Levi som person?  -Jeg opplever Levi som oppriktig, herlig og et menneske som er veloverveid i det han gjør. Han ønsker å følge Jesus og Den Hellige Ånds ledelse 100%. 
-Hvorfor bør menigheter involvere seg på meetups i forhold til Levi sin tjeneste? 


-Her snakker vi om en ungdomsvekkelse. Jeg har aldri sett til makan. Her er det liv og røre blant ungdommene. Ungdomsvekkelse er så dyrebar, så nå må vi stå på. Støtte om til og hjelpe til. Dette har med evigheten å gjøre, så dette må vi støtte. Dette er min oppriktige mening. Dette er ekte vare, ungdommene våre er så verdifulle. Dette må vi Backe opp med alt vi kan. 
-Pastorer og ledere 

-Jeg syns pastorer og ledere rundt omkring burde stille opp og ha samarbeid med Levi Jensen i større grad. Det tror jeg alle vil tjene på, avslutter Ileby.