18536_226232855705_318318_nI dag helbredet Jesus 2 personer, ei fra forstuelse /stiv ankel og den andre fra kneskade og oppretting av ryggvirvler.

Jeg var i dag og hentet min favoritt hund Tinka. Hun er en blanding av Border collie, lassie ,norsk elghund og andre raser. Men hun ser ut som en Border Collie. Denne hunden er utrolig lydig. hvis jeg knipser” da kommer hun løpende, inn ved min høyre side, går bak med og setter seg rett ved min venstre fot.” Om jeg dobbelknispser legger hun seg ned. Hun kan på kommando blant annet hoppe, tisse, rulle, hente saker, bjeffe, stoppe, sitte og mer.

I det jeg gikk på tur med hunden, så jeg tre ungdommer, to av de var kledd i russeklær. Og den ene jenta hadde krykker. Jeg kom så på at krykker betyr “grønt lys.” Jeg tok en risiko og gikk til de, så spurte jeg jenta om hva som hadde skjedd med anklen. Hun fortalte at hun hadde vrikket den kraftig og hadde smerter. Av en skale fra 1-10, så var det på 10. Jeg fikk så be for henne, hunden kom også og det så nesten ut som at hunden var med og ville legge labben på ankelen til denne jenta.

Etter forbønnen hadde hun fått enda mer fleksibilitet i ankelen. Hun kunne nå bevege den på en måte som hun ikke hadde beveget den på tildligere.
Senere fikk jeg be for henne på nytt og da kjente hun en sterk varme som strømmet inn i ankelen. Da kunne hunn belaste den mer og det var tydlig at det hadde skjedde helbredelse.Hun fortalte at hun tidligere hadde blitt utsatt for en ulykke og at hun hadde svært svak følelse på den andre ankelen, tærne. Vi testet det først ut med å tråkke på tærne hennes, og hun kunne ikke kjenne noe, det måtte altså mye vekt til å for at hun skulle kjenne noe. Så fikk jeg bedt for henne og da strømmet det varme inn i ankelen og hun ble frisk. Da vi testet det ut, så kunne hun føle det, noe som hun ikke kunne gjøre før.

Jeg ba for veninnen, hun var russ og hadde smerter i kneet sitt. Hun hadde hatt en 3 år gammel kneskade. Jeg ba for henne og da kjente hun noe skje med kneet. Hun beskrev det som om at kneet gikk oppover. Så testet hun det ut og til sin store overraskellse, så knirket det ikke lenger og hun kunne nå stå opp fra sitte stilling uten å måtte hjelpe til med hendene.

Deretter viste det seg at hun hadde et bein som var 2 cm kortere. Jeg fikk vennen hennes til å være med å måle de. Så befalte jeg beinet å vokse ut og det gjorde det. Det var skikkelig fantastisk. Hun kjente at det var noe som strakk i beinet hennes. Jenta fortalte at hun hadde hadde skeiv rygg og var nå svært glad for at Jesus hadde rettet opp dette her!

To av ungdommenevar nemlig svært vant til åndelige manifistasjoner,
For meg så virket det som om at disse jentene hadde et sterkt kall over sine liv. Og jeg tror at helbredelsen fløt sterkt siden de var veldig åndelige åpne.

Jeg fortalte de tydelig om Jesus, at han var veien til Faderen. Og at den Hellige Ånd er den beste ånden å snakke med. Jeg er så glad for at Gud berørte de og stadfestet sine tegn og under med mirakler! Halleluja! Gud er veldig glad i russen!