Syke blir friske og mennesker blir forandret

AV DANIEL HADDAL
De kommer til Norge fra verdens kanter for å se bevegelse i landet, de brenner etter at nordmenn skal få erfare Jesus på en personlig plan. – Vi ønsker å se vekkelse i Norge, vi ønsker at Norge skal komme inn i sin hensikt av å være en vekkelsesnasjon som skal være til velsignelse for hele Europa og for resten av verden.
Hvert år sender Bethel Church i Redding California team ut på misjonstur. Dette året dro det 87 team til mer enn 40 nasjoner. To av disse teamene kom til Norge. Team lederen Andrew Tainter 31, forteller at dette er hans fjerde misjonstur til Norge fra Redding, han ønsker å komme hit år etter for han føler at Gud har store planer for landet. Dette året har han med seg et team med 10 deltagere fra både Tyskland, Sveits, Skottland og USA.

20150327_134015

Hvordan har turen vært så langt?
-Turen har gått over all forventing forteller en sprudlende Andrew. Vi har vært i Drammen, Levanger og skal nå til Åre for å ha en konferanse. Vi har sett Gud gjøre fantastisk saker i både Levanger og Drammen. I Drammen fikk vi se flere helbredelser og en del utfrielser.

Andrew Tainter som er en Svensk/Amerikaner, er født og oppvokst i Oregon, USA. Han er nå gift med May Kristin, bosatt i Redding og venter sitt første barn. Andrew forteller at han kom til Norge for første gang i 2009, da besøkte han den populære ungdomsfestivalen ”Encounter” som arrangeres årlig i Levanger. Siden 2009 har Andrew vært 15 turer i Norge.
– Jeg ble forelsket i dette landet, og det var her jeg fikk noen av mine sterkeste møter med Gud.
– Gud har virkelig lagt denne lander på hjertet mitt.

Andrew Tainter jobber som vaktmester i menigheten Bethel Church, samtidig som at han er pastor for elevene fra de nordiske landene. De samles hver uke på noe som heter Nordic Gathering. Andrew forteller at det er så mange som 60 nordmenn på bibelskolen og at de er over 100 skandinaver som kommer på de ukentlige samlingene.

Hva tror du Gud har for Norge i tiden framover?
– Jeg tror Gud har en sterk vekkelse for Norge og jeg tror at det vil spre seg fra Norge og til resten av Europa. Norge vil stå fram som en vekkelseseksempel for resten av verden. Det er mange profetier som er talt over Norge og jeg tror tiden er inne for et åndelig skifte forteller en sprudlende Tainter.

En av deltagerne på teamet er 22 årige Cory Rogers fra Texas, USA. Han er en andre års student på bibelskolen i Redding og er på sin andre misjonstur i Norge.

Føler du deg kalt til Norge?
– Ja, jeg ønsker å flytte hit og tjene dette landet. Jeg føler at Norge er dørinngangen for å kunne nå Europa og det herfra vil det strømme fram en vekkelse som vil gå til Europa og at det og vil bli en vekkelse blant muslimer i Skandinavia, forteller Cory

Hvordan her det vært å være på team i Norge?
– Det har vært fantastisk, det beste er å se mennesker bli forvandlet gjennom Guds kjærlighet, vi har fått brukt mye tid med flere individer og sett Gud gjøre en forskjell i de. Jeg har fått sett svært mange bli inspirert til å søke Gud dypere. På turen har vi fått sett helbredelser, utfrielser og vi har fått gitt mange profetiske ord, altså hilsener fra pappa Gud, forteller en glad Cory.

Bethel teamet reiser fra var med ungdomskonferansen lys i drammen, samt at de har undervist og betjent på bibeleskolen i Levanger. Andreas Fjellvang som er leder på bibelskolen i Levanger, forteller at han er svært fornøyd med besøket og samarbeidet.
– Å ha Bethel teamet på besøk er som å ha familien på besøk forteller en glad Andreas.

Bethel team. Mars 2015

Bethel team ministering in Drammen.

Slået op af Daniel Haddal i 28. marts 2015