del 2) Fredagsnatt ute på byen i Mosjøen.

Samtidig som dette skjer, dukker det opp ei annen jente. Hun sa til meg,” Jeg har sett deg før!”Dette er helt vilt!  Jeg må da innrømme at jeg ikke klarte å huske henne, men at hun virket kjent. Så sa hun” Nå vet jeg hvor jeg hat sett deg”. I fjor vinter kom dere til bilen min. Dere spurte om noen hadde vondt i ryggen og det hadde venninna mi. Hun hadde vært utsatt for en snowboard ulykke og det sa dere. Vell, venninna mi ble helbredet i ryggen. Og jeg fikk fine ord fra dere også kjente jeg en kraft i hendene mine. Hun stirret videre på meg og sa “det vil jeg kjenne igjen!”
Vi ba om det, men denne gangen følte hun ikke noe spesielt, deretter forkynte vi evangeliet for henne på 3min.

Vi kom i kontakt med ei jente og vi ga henne noen mannakorn. Hun fortalte at hun trodde på Gud. Hun endte opp med å motta oppmuntrende profetiske ord. Hun fikk også kjenne på Guds nærvær. Hun følte det selv om vi holdt hendene våre 50 cm over hendene hennes.
Hun følte Guds kraft i form av tyngde, så ba hun Jesus om å få kjenne varme, deretter prikking. Dette førte til at hun fikk et sterkt møte med Gud.

Så kom det en gutt og lurte på hva vi gjorde, vi gav han mannakorn. Han leste det og ble glad.
Han fikk også kjenne på Guds nærvær.

Det viste seg at han hadde smerte i kneet sitt. Jenta nevnt ovenfor la hånden sin på han og ba sammen med Reidun. Gutten kjente da varme og prikking i kneet, Jesus helbredet det. Så gikk gutten rundt og sa til folk at han var blitt helbredet i kneet!

Samtidig som dette skjer, dukker det opp ei annen jente. Hun sa til meg,” Jeg har sett deg før!”Dette er helt villt!  Jeg må da innrømme at jeg ikke klarte å huske henne, men at hun virket kjent. Så sa hun” Nå vet jeg hvor jeg hat sett deg”. I fjor vinter kom dere til bilen min. Dere spurte om noen hadde vondt i ryggen og det hadde venninna mi. Hun hadde vært utsatt for en snowboard ulykke og det sa dere. Vell, venninna mi ble helbredet i ryggen. Og jeg fikk fine ord fra dere også kjente jeg en kraft i hendene mine. Hun stirret videre på meg og sa “det vil jeg kjenne igjen!”
Vi ba om det, men denne gangen følte hun ikke noe spesielt, deretter forkynte vi evangeliet for henne på 3min.

Jenta som blir møtt av Jesus.
Ei dame opplever helbredelse i ryggen i det beinet vokser ut- mer detaljert:
Klokken halv 1 på kvelden var jeg på vei til lokalet for å ta kveld.
Jeg fikk øye på ei som kom gående i min retning.Jeg gav henne mannakorn.Hun leste flere av de og spurte om jeg var en Kristen.”ja svarte jeg”.
Jeg gav henne profetiske ord også gav Jesus meg et kunnskapsord om at hun hadde vondt i ryggen. Det hadde hun. Det viste seg at det ene beinet hennes var 1,5cm kortere.
Hun satte seg ned på en benk for å måle bein lengden.Jesus kom og helbredet henne, beinet vokste ut. Denne kvinnen ble veldig glad og takknemlig. Hun fikk nå smake på Guds
godhet.
Hun sa til meg “dette må du fortsette med”.
Selv om hun gikk for å feste videre, fikk hun en sterk opplevelse med Gud som jeg tror vil sette spor i henne.

Mannen som ble helbredet i ankelen.
( En full mann i 20 årene blir helbredet i ankelen gjennom et kunnskapsord selv om han ikke trodde på Gud)
Detaljert historie:
Videre så gikk jeg for å ta kveld, klokken var jo nesten halv 2 på kvelden.
Jeg kom i samtale med 2 gutter på en benk. De trodde faktisk på Jesus. En av dem hadde katolsk bakgrunn og den andre var tvilende i forhold til Jesus.
Det kom så 3 menn i 20 årene forbi, de var beruset og de fikk greie på at vi snakket om Jesus.De ville gjøre narr av Han og sa at de trodde på mennesket istedet.

To av de tre gikk videre, den tredje sto litt igjen og snakket med meg. Jeg gav han et mannakorn vers og ønsket han lykke til i livet.
Så sa han til meg, jeg velsigner deg, på en fleipet måte. Jeg sa takk, det tar jeg imot.
Ved at jeg svarte med ” det tar jeg imot”, fikk han til åpne seg litt.

Så sa jeg til han.” Har du vondt i ankelen din, har du trukket over?” Mannen som het Morten ble sjokkert og sa “hvordan i fxxx visste du det? Jeg fortalte han at det var et kunnskapsord. Så fikk jeg be for han og Jesus helbredet ankelen hans. Han kunne nå gå uten noe smerter. Han testet det ut med å legge vekt på ankelen.

Denne mannen ble definitivt berørt, Han fortalte det til kompisene sine, men de anerkjente ikke mirakelet.

Another good day in the kingdom