Tre jenter opplever Jesus på vei til trening.
Ole Daniel,Daniel Haddal, Laila & Rebekka. Vi var rett utenfor Trondheim-torget, da så vi tre jenter som gikk mot oss, jeg kjente i hjertet at de var utpekt av Ånden. Jeg sa følgende til de; Hei, kan vi snakke med dere, vi er på en slags skattejakt. Så pratet vi litt med de, viste fram kartet og flere ledetrådene våre stemte. Så spurte jeg” Har noen vondt i skulderen sin, jeg har det på skattekartet”. Ei av de jentene fortalte at hun hadde hatt vondt i 2mnd. Og av en skala fra 1-10. Der 10 er maks vondt så var smerteskalaen på 5. Vi ba for det to ganger og hun ble helt god, dette kom som et sjokk og hun ble svært overrasket av at dette skjedde. Vi så på hverandre og var veldig glade.
Deretter spurte vi disse jentene om de hadde lyst til å høre evangeliet, Laila talte til dem om Jesus og beskrev hva han hadde gjort for oss. Så spurte vi om de ville ta imot Jesus, det ønsket de. Da ba Rebekka frelses-bønnen med de og de tok imot Jesus.
Ole Daniel som var med oss inviterte så den Hellige Ånd til å berøre de. I det jentene strakte ut henda kjente de en kraft som strømmet over de med prikking og kraft. Dette var mektig. Til slutt fikk Ole Daniel et kunnskapsord, han sa ” Jeg hører bare ordet Dans, betyr det noe”? De tre jentene nikket og så på hverandre idet de i kor brøt ut at de er på vei på dansetrening. Dette førte til at de fikk et sterkt møte med Jesus. Disse jentene skulle begynne på konfirmasjons-skolen til våren. Takk Jesus