977249_10151667721220706_1539765597_o

Del 1 Mosjøen 25-27 Oktober:

Vi er 10 personer som var på team i Mosjøen sammen med Tore og Anita.
Vi koste oss veldig og vi fikk muligheten til å forløse Guds rike gjennom bønn og evangelisering.
Vi opplever at Gud beveger seg over denne byen med en dynamisk kraft.

På fredagskvelden var det party på torget. Vi var da på bønnevandring også ble noen igjen for å evangelisere. Vi opplevde at en god del ungdommer ble oppmuntret, helbredet og møtt av Guds kjærlighet.

På Lørdag ba vi for evangelisten Eric Johansen, vi fikk velsignet han.

Vi var ute på torget 2 ganger. Vi gikk på bønne runde også sang vi midt i torget.

Under det siste sang/ bønnsamlingen på torget, så kunne flere på teamet se engler og Jesus.De kunne se engler som danset og frydet seg i Mosjøen.

Gjennom den profetiske forløsningen opplevde vi at mange av Guds tjenende ånder ble forløst til å gjøre sine gjerninger i Mosjøen.

På kveldsmøte på Lørdag kom det nesten 20 personer. Anita & Tore som ledet møtet kalte det for “kom og bli velsignet”.

En mann fikk vitne om det Jesus hadde gjort for han. Mannen hadde blitt helbredet i nakken på helbredelse rom under en konferanse i Levanger for 1 mnd siden. Han kunne tidligere ikke vri på nakken, men ble fullstendig helbredet ved forbønn.

Senere på kvelden var vi ute på misjon kafeen. Der delte Jenny og Tore om Jesus og frelsen. Jeg tror at det gjorde et godt inntrykk på de som var der.

På natten, natt til Søndag tok 2 jenter imot Jesus og flere ble helbredet.
Vi snakket med mange som var åpne for Gud. Samt at vi delte ut mannakorn.

På søndags formiddag ba vi for en mann som hadde hatt utskifting av hofte og kne. Han hadde også blitt feil operert for mange år siden, legene skulle blant annet forlenge det kortere beinet, men istedenfor så forlengte de feil bein. Som følge av dette hadde det lengre beinet blitt 4 cm lengre enn det andre.
Vi ba for han og det kortere beinet vokste ut nesten 3 cm, de ble nesten like lange. Mannen var i 80 årene og ble veldig glad.Han hadde haltet i over 20 år.

Det har vært en flott helg.
Vi har bedt, kost oss og fått muligheten til å se Gud i aksjon.

Opplever selv at folk er veldig åpne for Gud. De lengter etter Han med en dyp lengsel. Det eneste vi trenger å gjøre er å introdusere Jesus for de.